Hirdetés

Újabb padokon pihenhetünk Adyvárosban

Fotó: O. Jakócs Péter
Kárpát Zsolt
2022.09.09. 13:27

Lakossági kérésre újabb padokat telepített a Győrszol Adyvárosba. A kezdeményezést Radnóti Ákos alpolgármester és a körzet önkormányzati képviselője saját keretéből finanszírozta. A pihenőhelyen mindössze néhány óra alatt készült el, amit elsősorban a szépkorúak használnak délutánonként. A városvezető elmondta, gyakran keresik meg az adyvárosiak különböző kérésekkel, és ha tud, segít.

Hirdetés

„A képviselői körzetembe mindig sokféle lakossági kérés érkezik be, itt most az Ifjúság körúton a négyemeleteseknél volt igény arra, hogy a zöldterületet rendezzük át, tegyünk ki új padokat. Ilyenkor mindig kijövök a helyszínre, hogy megnézzem mi az, ami megoldható. A héten volt már egy szemle, most pedig zajlik a kivitelezés. Érkeznek az új padok, és áthelyezünk mindet úgy, ahogy a lakók szeretnék” – nyilatkozott a helyszínen Radnóti Ákos alpolgármester és a körzet önkormányzati képviselője.

„Itt nincsenek bogarak, galambok, délután pedig nem süt a nap, így kellemesebb a szabadban egymással beszélgetni, leginkább szépkorúak fognak ezen a helyen időzni” – mondta Alföldi Árpádné helyi lakos, aki eredményesen vette fel a kapcsolatot az önkormányzati képviselővel.

A lakossági kérések képzeletbeli listáját továbbra is az új parkolóhelyek kialakítása vezeti, de előkelő helyen áll a padok telepítése is.

Galéria: O. Jakócs Péter

Kapcsolódó témák: #Adyváros | #pihenés |
Hirdetés