Címke: Petőfi egykor és most
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.10.30.

Kszel Attila: Petőfivel kapcsolatban minden olyan magától értetődő!

Győrben fontos a kultúra ápolása, a művészeti értékek gyarapítása, ezért is örömteli, hogy január óta töretlen sikerrel fut Petőfi egykor és most című sorozatunk, melynek kitalálásában és felépítésében Farkas Mónika vállalta a főszerepet. Műsorvezetőnk hétfőn este Kszel Attilát látja vendégül, hogy közösen egy kis irodalmi időutazásra hívják a hallgatókat az éterben.

P. Csapucha Adrienn 2023.09.25.

Ungvári: az egyik legnagyobb rocker Petőfi Sándor volt!

Ha valamit egy igazán jó együttműködés hónapok óta tartó sikerének hívhatunk, az a Petőfi egykor és most, a Győr+ Rádió emlékév kapcsán indított műsora, melyet a győri teátrum művészei mellett Farkas Mónika neve fémjelez. Sorozatunk szeptemberben is folytatódik, hétfőn este a méltán népszerű színész, Ungvári István versel.

Győr+ 2023.06.19.

Hajdu Tibor: életem meghatározó része Petőfi!

Hétfőn folytatódik a januárban elindított, azóta is nagy sikerrel futó Petőfi egykor és most című sorozatunk, mely rádiónk szerkesztő-műsorvezetője, Farkas Mónika ötlete nyomán látott napvilágot. A Győr+ Rádió műsorában ezúttal a győri teátrum tehetsége, Hajdu Tibor beszél a költőhöz fűződő viszonyáról, de a magazinban szó esik a Petőfi és kortársai Győrben című kiállításról is.

Győr+ 2023.05.29.

Fejszés Attila: túrázás közben mindig eszembe jut Petőfi!

Petőfi egykor és most című rádiós sorozatunk következő, pünkösdi adásában Fejszés Attila volt Farkas Mónika vendége. A Győri Nemzeti Színház művésze két művet is elszavalt a költőtől, és azt is elárulta, hogyan viszonyul a szerzőhöz, és egyáltalán a versmondás műfajához.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.24.

Költői emlékek élnek Bende Ildikó szívében

Eltelt egy újabb hónap, így hétfőn este ismét érkezik a "Petőfi egykor és most" című sorozatunk új adása a Győr+ Estében. Ezúttal Bende Ildikó szavalja el egyik kedvenc költeményét. A színésznő elárulta, bár úgy érzi időnként nehéz Petőfi nyelvezete, ez az alkotó és az irodalom szépsége is egyben.

P. Csapucha Adrienn 2023.03.15.

Petőfi 200: Nemzeti dal, a nemzeti ünnepen

"Petőfi egykor és most" című rádiósorozatunk következő vendége Mihályi Orsolya lesz. A Győri Nemzeti Színház művésze március 15-e alkalmából a Nemzeti dalt szavalja el a Győr+ Estében szerdán 19 órától, de a műsorban természetesen beszél a költőhöz fűződő viszonyáról is.

Hirdetés