Címke: Patrónus Lions Club
Hirdetés
Pécskai István 2023.11.04.

A diabétesz megelőzéséért küzdenek

Harmadik alkalommal rendezik meg Győrben a Diabétesz Világnapi Konferenciát és sétát november 5-én 9.30-tól az MCC Győri Képzési Központban.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.09.

Balettélmény segített feledtetni a fájdalmat

Újabb nagyszerű akcióban bizonyította jóságát a győri Patrónus Lions Club. Az egyesület az Ukrajna Help Program keretében ukrán családoknak ajándékozott balettélményt. A kezdeményezés részesei a Győri Balett népszerű gyermekelőadását, a Max és Móricot tekinthették meg péntek délután. A darab, ha csak egy kis ideig is, de segített feledtetni mindazt a fájdalmat, amit az orosz-ukrán konfliktus miatt elszenvedtek a háború elől menekülő családok.

Szerző és fotó: Pécskai István 2023.02.24.

Vakvezető kutyák kiképzésére gyűjtenek

Egy vakvezető kutya értéke felbecsülhetetlen a gazdája számára, mégis, az idehaza élő látássérültek mindössze 1-2 százaléka rendelkezik csak négylábú őrangyallal. A Győri Lions Alapítvány adománygyűjtést szervez, amelynek célja, hogy a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát támogassa.

J. Kovács Andrea 2022.11.06.

Diabétesz nap a Káptalandombon

Konferenciával, szűrővizsgálatokkal és tanácsadással kezdődött a 2. Győri Diabétesz Nap a Káptalandombon, a Mathias Corvinus Collegium központjában.

Ficsór Dávid 2022.10.20.

Kékbe öltözik a Káptalandomb november 6-án

November hatodikán tartják a Diabétesz Világnapi Konferenciát és a Győri Diabétesz Sétát a Káptalandombon. A rendezvényt Hartmann József, a Patrónus Lions Club győri képviselője álmodta meg, nyugati mintára.

Hirdetés