Panír: Fogasfilé Kárpáti módra
Az ünnepi menü része lehet az a fogasrecept, amit a figyelmükbe ajánl Kovacsics „Koksza” István.
Az ünnepi menü része lehet az a fogasrecept, amit a figyelmükbe ajánl Kovacsics „Koksza” István.
A ma esti adás különlegességét az adja, hogy a Panír séfje az ételt ezúttal nem egyedül, hanem Rosta Roland rendőr őrnaggyal készíti el.
Ahogy közelednek az ünnepek, egyre több háziasszony fejében fordul meg a kérdés, hogy mi legyen a karácsonyi menü.
A Panír séfje ennél az ételnél megmutatja, hogyan kell elkészíteni a tökéletes, szaftos sült csirkemellet.
A Panír séfje csirkemell steaket készít gránátalmás fenyőmagos salátával. Kovacsics István ennél az ételnél megmutatja, hogyan kell elkészíteni a tökéletes, szaftos sült csirkemellet.
A Panír séfje nagyon egyszerű és gyors módszerrel készíti el ezt az ételt, ami a család egyik kedvence lehet.
A Panír séfje nagyon egyszerű és gyors módszerrel készíti el az olasz paradicsomos húsgombócot spagettivel, ami a család egyik kedvence lehet!
Nyáron nagy hőségben készült az első adás, azóta hat műsor forgott nagy sikerrel.
Kovacsics Koksza István a Révész Étterem séfje, aki rendszeresen örvendezteti meg a Győr+ Média követőit jobbnál jobb ételeivel, receptjeivel. Most egy klassz menüsort állított össze, főszerepben a libával!
Hogyan kell elkészíteni egy igazán jó steaket? Ezt mutatja meg nekünk a Panír séfje.