Címke: pályaválasztás
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.10.15.

Pályaorientációs napon tartott előadást kolléganőnk

Hová érdemes továbbtanulni? Mihez kezdjek, ha leérettségiztem? - sok aporos diák fejében fordulnak meg hasonló kérdések elég gyakran, ezért az iskolavezetés úgy döntött, segít a diákoknak.

Németh Boglárka 2022.10.12.

Mi a pálya? – A műszaki!

A műszaki pályát népszerűsítették főként általános iskolás diákoknak szerdán a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban. A Mi a pálya? elnevezésű rendezvénysorozat győri állomásán a környék szakképzésben tevékenykedő középiskolái, valamint a műszaki állásokat kínáló vállalatok, cégek mutatták be, miért is érdemes mérnöknek vagy épp villanyszerelőnek állni.

Mics Flóra 2022.07.15.

Pályaorientációs tábor a kamarában

A dunakiliti Veritas Kft. csarnokát ezúttal az Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara pályaorientációs táborának résztvevői népesítették be.

Győr+ 2022.06.17.

Pályaorientáció három napban

Pályaorientációs napokat tartottak diákoknak június 14-16. között az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonái.

Győr+ 2021.11.19.

Pályaválasztási kiállítást tartottak a győri Audi iskolában

Harmadik alkalommal rendeztek pályaválasztási és oktatási kiállítást tartottak a győri Audi Hungaria Általános Művelődési Központban. Az érdeklődő diákok előadásokon vehettek részt, amelyeket hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, ipari és kereskedelmi vállalatok, illetve az Audi szakképzésben aktív partnerek tartottak.

Kárpát Zsolt 2021.11.10.

A műszaki pályát népszerűsítették

Győrbe érkezett a „Mi a pálya” műszaki pályaválasztó fesztivál. A rendezvény az ipari szereplők és az oktatási intézmények bevonásával látványos, vonzó, interaktív, bemutatók segítségével teszi vonzóvá a pályaválasztás előtt álló diákokban a műszaki és informatikai pályát.

Hirdetés