Hirdetés
Nyílt nap

Pályaválasztási kiállítást tartottak a győri Audi iskolában

Fotó: Győr+TV
Győr+
2021.11.19. 17:13

Harmadik alkalommal rendeztek pályaválasztási és oktatási kiállítást tartottak a győri Audi Hungaria Általános Művelődési Központban. Az érdeklődő diákok előadásokon vehettek részt, amelyeket hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, ipari és kereskedelmi vállalatok, illetve az Audi szakképzésben aktív partnerek tartottak.

Hirdetés

Az aulában pedig standokon tájékoztatták a diákokat a lehetőségekről. A különböző képzési és felsőoktatási szakirányokat mutatták be, illetve a potenciális gyakorlati helyeket. Emellett elősegítették a jövőbeni munkaadókkal való személyes kapcsolatteremtést.

Az intézmény célja az volt, hogy összehozza, ami összetartozik: a szakmai útjukat tervező fiatalokat és a felsőoktatási intézményeket, amelyek az akadémiai pályák felé vezető utat mutatják be, valamint a vállalatokat, amelyek esetleges jövőbeni munkaerőt szeretnének toborozni.

Corinna Wesche, a győri Audi  Hungaria Általános Művelődési Központ igazgatója a Győr+ Médiának elmondta, a rendezvénnyel szeretnének segíteni a fiataloknak, akik számára számos lehetőséget kínálnak.

,,A kiállítás fő célja, hogy összehozzuk az érdeklődő diákokat, illetve a cégeket, vállalatokat, egyetemeket, főiskolákat. Fontos, hogy minél több információt kapjanak, átfogó képet arról, hogy milyen lehetőségek közül választhatnak. Ezáltal tudunk segíteni a diákoknak, hogy el tudják dönteni, merre induljanak. Két évenként rendezzük meg a kiállítást. Nagy öröm, hogy a volt tanulóink is ellátogattak az eseményre – fogalmazott Corinna Wesche. – Már a harmadik éve vezetem az iskolát. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Csak jó tapasztalatot szereztem, szívélyesen fogadtak Győrben, ami nagy öröm számomra. Elkötelezett, motivált tanári karral dolgozhatok, kitűnően felszerelt, modern környezetben, az oktatók nagyon magas szinten tanítanak.”

Televíziós szerkesztő: Pécskai István, Németh Boglárka

Kapcsolódó témák: #előadás | #kiállítás | #pályaválasztás |
Hirdetés