Címke: pályaorientáció
Hirdetés
Győr+ 2023.11.14.

Tehetségprogram felsőfokon

A Kazinczy Ferenc Gimnázium napokban rendezett pályaorientációs napján mutatta be egyetemi programját a győri Mathias Corvinus Collegium. A végzős diákok tájékozódhattak arról, hogy milyen plusz lehetőségeket kapnak akkor, ha csatlakoznak Közép-Európa legnagyobb tehetséggondozó intézményéhez.

Győr+ 2023.10.30.

Élményteli pályaorientáció

A Mobilis Interaktív Élményközpont és a Széchenyi István Egyetem pályaorientációs mérnöki témanapok keretében, élményszerűen mutatja be a természettudományokat, a mérnöki szakterületeket a pályaválasztás előtt álló diákoknak. A középiskolások olyan izgalmas témákkal ismerkedhetnek, mint a dróntechnológia, az űrkutatás és az autósport világa.

Nagy Roland 2023.10.25.

Kiállítás a pályaválasztás jegyében

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Győri Szakképzési Centrum október 27-én Pályaválasztási Kiállításra várja a diákokat és a szülőket a kamarai székházban.

Győr+ 2023.10.20.

A jövő mesterei

A tavalyi csornai vendégszereplés után ismét Győrben versenyeztek a jövő mesterei. A Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában rendezték meg „ A jelen tanulója, a jövő mestere” nevű szakmai vetélkedőt, amelyre az egész vármegyéből érkeztek fiatalok.

Pécskai István 2023.09.26.

Az egészségügyi munkát népszerűsíti a győri kórház

Fontos az utánpótlás, az egészségügyben meg pláne, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy a jövőben is kiváló ápolók és orvosok segíthessenek a betegeknek. Ezt a célt tartja szem előtt a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház, amely igyekszik a fiatalok számára vonzóvá tenni az intézményben betölthető munkaköröket. Az ápolási igazgatóság ennek apropóján pályaorientációs napot tartott, és vendégül látta a győri és a város környéki iskolák igazgatóit, akiknek megmutatták a kórházban 2015 óta működő skill laboratóriumot.

Győr+ 2023.03.18.

Középiskolai vezetők számára rendezett pályaorientációs fórumot a győri SZE

Pályaorientációs fórumot rendezett a győri Széchenyi István Egyetem a zalaegerszegi ZalaZONE-on középiskolai vezetők számára. A dinamikusan fejlődő egyetemi ökoszisztéma stratégiai irányait, a legfrissebb képzési és felvételi információkat bemutató előadások mellett a vendégek a járműipari tesztpályán az intézmény legkorszerűbb technológiai fejlesztéseit is láthatták, az autonóm járművektől a drónokig.

Győr+ 2022.10.16.

Pályaorientációs nap az egyetemen

A Széchenyi István Egyetem a jelen szakembereinek kinevelése mellett nagy hangsúlyt fektet a jövő hallgatóira is. Ennek érdekében az év során számos pályaorientációs programmal várják a fiatalabb korosztályt. A napokban ismét általános iskolások jártak a győri kampuszon, hogy felejthetetlen élményeket szerezve ismerkedhessenek az egyetem mindennapjaival, képzéseivel.

Győr+ 2022.07.05.

Kamarai pályaorientációs nyári tábor idén 4. alkalommal

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Pedagógiai Szakszolgálattal közösen szervezte meg a „Pályára állunk” pályaorientációs nyári tábort, melynek célja, hogy a végzett 7. osztályos tanulók betekintést nyerjenek különböző szakmák világába.

Hirdetés