Címke: örökbefogadás
Hirdetés
Szerző és fotó: Venesz Klaudia 2024.04.10.

Állati szépségverseny a menhelyen

Keverék kutyáknak hirdetett szépségversenyt az állatmenhely. Az Emberek az Állatokért Alapítvány által létre hívott kezdeményezés célja a felelős állattartás népszerűsítése, de a fő hangsúly ezúttal a kutya–gazda kapcsolaton lesz.

Herkely Ákos 2024.04.03.

Puha Praclik a Mélyvízben

A Győri Puha Praclik Egyesület alelnöke Rikovics Anita és Fodor Betti aktivista töltötte nálunk kedd estéjét, és felhívták a figyelmet a felelős állattartás követendő példájára. 

Venesz Klaudia 2024.03.19.

Trenírozzák a gyepis kutyákat

A Győri Gyepmesteri Telep zászlajára tűzte, hogy az országban egyedülálló módon nem vállalják a hozzájuk kerülő állatok altatását. A kutyák örökbe fogadását segítő szocializációt egy országos programmal is segítik.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.10.13.

Szívekben fogant gyerekek

Speciális részéhez érkezett a Nem jön a baba című műsor a Győr+ Rádióban. A családdá válásnak nagyon sok módja van, ide tartozik az örökbefogadás is. Ez az első hallásra bonyolult, és hosszadalmas folyamat sok érdeklődőt eltántorít már az elején, de azok akik kitartanak egy olyan felemelő szülő-gyermek kapcsolatot alakíthatnak ki, ami semmihez sem hasonlítható. Hiszen gyerekek nem csak az édesanya testéből, hanem a szívéből is születhetnek.

Földvári Gabriella 2023.05.11.

Május 17.: Első győri állatvédelmi nap a Dunakapu téren

Május 17-én kutyák, cicák, madarak, és számos kisállat lepi el a Dunakapu teret az első győri jótékonysági állatvédő napon, ahol az állatvédő és -mentő szervezetek munkájával ismerkedhetünk meg és kaphatunk hasznos tanácsokat a háziállattartással kapcsolatban. Az eseményhez csatlakoznak a motorosok is, ugyanis Győrből indul az Open Road Tour és itt leplezik le az új elektromos Harley Davidson Breakoutot. A jó hangulatról pedig Rock Milady és DJ Dominique gondoskodik.

Szerző és Fotó: Kóka Enikő 2023.04.20.

Győr+ Mancsok: Cili cica terád vár

Cili, a cirmos cica 2022-ben látta meg a napvilágot a Győri Puha Praclik Egyesület egyes számú praclilakában. Ez a gyönyörű cicahölgy már lassan egy éves lesz és az első perctől kezdve várja álmai gazdiját.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.16.

A film, ami betalál

Kevés olyan film van ami katarzist nyújt számomra. De évek óta a magyar produkcióktól kapom meg azt az élményt, amelyről napokkal, hónapokkal később is szívesen beszélek. A legújabb alkotás a Hat hét, mely ismét tabukat döntöget, az örökbeadás, az örökbefogadás témáját dolgozza fel.

Szöveg és fotó: J. K. A. 2023.03.16.

Kamilla otthont keres

Kamilla otthont keres. A szürke-fehér-cirmos cicalány 2019. májusában látta meg a napvilágot.

Szerző és fotó: Kóka Enikő 2022.12.19.

Ismét cicákkal telt meg a Bortrezor

A Győri Puha Praclik Egyesület csapata és önkéntesei idén már másodjára tették lehetővé, hogy a cicák szerelmesei és azok rendszeres támogatói találkozhassanak velük és a gondozásuk alatt lévő kis bundás barátokkal.

Hirdetés