Címke: örökbefogadás
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.05.11.

Május 17.: Első győri állatvédelmi nap a Dunakapu téren

Május 17-én kutyák, cicák, madarak, és számos kisállat lepi el a Dunakapu teret az első győri jótékonysági állatvédő napon, ahol az állatvédő és -mentő szervezetek munkájával ismerkedhetünk meg és kaphatunk hasznos tanácsokat a háziállattartással kapcsolatban. Az eseményhez csatlakoznak a motorosok is, ugyanis Győrből indul az Open Road Tour és itt leplezik le az új elektromos Harley Davidson Breakoutot. A jó hangulatról pedig Rock Milady és DJ Dominique gondoskodik.

Szerző és Fotó: Kóka Enikő 2023.04.20.

Győr+ Mancsok: Cili cica terád vár

Cili, a cirmos cica 2022-ben látta meg a napvilágot a Győri Puha Praclik Egyesület egyes számú praclilakában. Ez a gyönyörű cicahölgy már lassan egy éves lesz és az első perctől kezdve várja álmai gazdiját.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.16.

A film, ami betalál

Kevés olyan film van ami katarzist nyújt számomra. De évek óta a magyar produkcióktól kapom meg azt az élményt, amelyről napokkal, hónapokkal később is szívesen beszélek. A legújabb alkotás a Hat hét, mely ismét tabukat döntöget, az örökbeadás, az örökbefogadás témáját dolgozza fel.

Szöveg és fotó: J. K. A. 2023.03.16.

Kamilla otthont keres

Kamilla otthont keres. A szürke-fehér-cirmos cicalány 2019. májusában látta meg a napvilágot.

Szerző és fotó: Kóka Enikő 2022.12.19.

Ismét cicákkal telt meg a Bortrezor

A Győri Puha Praclik Egyesület csapata és önkéntesei idén már másodjára tették lehetővé, hogy a cicák szerelmesei és azok rendszeres támogatói találkozhassanak velük és a gondozásuk alatt lévő kis bundás barátokkal.

Bodrogi Sára 2022.12.19.

A cicatestvérek is szeretnének elköltözni a menhelyről

Egy alomnyi kölyökkutya után, most két édes kiscicával jelentkezik a Győr+ Mancsok rovatunk, Orsival és Olgival, akik első ránézésre nagyon különböznek, de valójában a testvérek között szívmelengető az összhang.

Bodrogi Sára 2022.12.12.

Egy alomnyi kölyökkutya keresi új otthonát

Öt pici csoda, Pipacs, Page, Porgi, Popcorn és Pablo szaladgált önfeledten kameránk előtt, remélve, hogy hamarosan saját otthonuk udvarán róhatják boldogan a köröket, s játszhatnak kedvükre.

Zombai-Kovács Ákos 2022.12.07.

Puha Praclik: Mentsünk együtt cicaéleteket!

Második alkalommal szervez örökbefogadó és családi napot a Győri Puha Praclik Egyesület, erről az állatbarát szervezet képviselője számolt be a Győr+ Médiának. A szervezők december 18-án, vasárnap olyanokat várnak, akik szeretnének egy cicát családtagnak befogadni.

Bodrogi Sára 2022.11.29.

Irina vagyok, vigyél haza!

Kicsit álmoskás, ám kíváncsi szempár közeledett a kameránk felé. Fürkésző tekintet, pihe-puha, felfedezni vágyó mancsok próbálták kitalálni, mi is ez a csodamasina. Egy újabb gazdikeresőnél jártunk ugyanis a Győri Állatmenhelyen, Irina cicánál, aki az édes kölyökcicák minden tulajdonságát magában hordozza, s ezzel a mi szívünket is megmelengette.

Hirdetés