Győr+ Mancsok: Cili cica terád vár

Szerző és Fotó: Kóka Enikő
2023.04.20. 11:49

Cili, a cirmos cica 2022-ben látta meg a napvilágot a Győri Puha Praclik Egyesület egyes számú praclilakában. Ez a gyönyörű cicahölgy már lassan egy éves lesz és az első perctől kezdve várja álmai gazdiját.

A Győr+ Mancsok gazdikereső rovatában most Cilit, a kedves cirmost mutatjuk be!

Cili testvérei és anyukája is gazdisodott már, de Ő csak vár és vár, hátha egyszer felbukkan valaki, akinek a szíve csakis érte dobog. Fél, hogy ez sosem fog megtörténni, ezért egyre szomorúbb a kis lelke.

Cili egy igazán karakteres cicus, aki már messziről felismerhető, hiszen egy vörös folt éktelenkedik a homlokán. A Praclisok véleménye szerint ott csókolták homlokon az angyalok amikor lerakták őt a földre. Más cicákkal, kutyákkal, emberekkel, gyerekekkel de még a bogarakkal is jól kijön. Cili motorja mindig búg, ezzel is jelezve, hogy készen áll elutazni a leendő gazdájával bárhová a világon.

A 11 hónapos, ivartalanított cica hölgy FIV/FeLV tesztjei negatívak, oltásokkal és chippel rendelkezik, külsőleg és belsőleg is parazitamentesített.

Örökbefogadásának feltételei közé tartozik az egyesülettel való szerződés aláírása. Ez magába foglalja, hogy a cicát csak lakásban lehet elhelyezni, kapcsolatot kell tartani a Praclisokkal, és visszajelzést adni arról, hogy minden rendben van vele. Az aláíráskor az egyesület egyszeri támogatást kér, amivel egy következő cica mentéséhez járulna hozzá az örökbefogadó.

Cili után érdeklődni a Győri Puha Praclik Egyesület Facebook oldalán lehet üzenetben vagy az oldalon feltüntetett telefonszámon.

A Győr+ Mancsok rovat további írásai visszaolvashatók ide kattintva!