Címke: önkéntesek
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.03.28.

Floyd ismét hatalmas segítséget nyújtott egy kisgyermek megtalálásában

Sokszor adtunk már hírt arról, hogy a győri székhelyű Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány munkatársai és németjuhászuk Floyd sokat tett azért, hogy egy eltűnt embert megtaláljanak. Március 28-án Floyd ismét hatalmas segítséget nyújtott abban, hogy egy 6 éves kisfiú előkerüljön.

Havassy Anna Katalin | Illusztráció: Depositphotos 2023.02.21.

Az alkoholizmus nagyobb veszély, mint gondolnánk

Megtartotta egynapos műhelytalálkozóját az Anonim Alkoholisták Pannon Régiójának csoportjai és Választmányi Szolgálata február 18-án szombaton. A Lépjünk Együtt Nap elnevezésű programra sokan érkeztek, olyanok is, akik fontosnak érzik, hogy segítsék az Anonim Alkoholisták közösségét.

Havassy Anna Katalin 2023.02.11.

„Az ivócimboráim már a temetőben vannak” – beszélgetés két józan alkoholistával

Anonim alkoholisták. Ugye, hogy többnyire egy amerikai filmben látott jelenet ugrik be róluk? Pedig Magyarországon is vannak anonim alkoholisták, sőt Győrben is. Egyre többen, szerencsére. S hogy miért szerencsére? Mert ők már túljutottak talán a legnagyobb földi poklon és szívesen beszélnek a küzdelemről. Őszintén, bátran, nem szépítve semmit. Magukért és egymásért. Ervin és Laci pokoljárását és eszmélését kötelező olvasmánnyá kellene tenni!

Győr+ 2022.08.10.

Élménytábor menekült gyerekeknek

Az Ukrajnában zajló háború elől menekülő gyerekeknek szervez nyári táborokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat megyei egyesülete és a Győri Egyházmegyei Karitász. Augusztus 1. és 19. között három egy hetes turnusban, összesen kilencven gyermeknek teszik könnyebbé a vakációt a szeretetszolgálatok munkatársai. Szerdán nyílt napot tartottak a táborban.

Havassy Anna Katalin 2022.03.22.

Szeretettel feltöltött polcok között

A háború kezdete óta folyamatosan kelnek útra az Ukrajnában élők, s hátrahagyva mindent menekülnek a biztonságba. Szükségük van minden segítségre, amit kapnak, szívből, szeretettel, önzetlenül. Az önkéntes munka nemes, a győriek pedig példát mutatnak mindenkinek, ebben is. Egy pár órát a Győr+ Média is az ETO Park Élményközpontban található adományponton töltött.

HAK 2022.03.18.

Ifjú focistáknak is segítettek a győri önkéntesek

Igyekszünk rendszeresen beszámolni a győriek önzetlenségéről, ahogy segítenek a bajban lévőkön és sajnos mostanában leginkább a háború elől menekülőkön. Pénteken ifjú focistákat leptek meg.

Hirdetés