Hirdetés
Címke: önkéntes
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.06.10.

Online platform az önkénteseknek

Véget ért a „Civil Pezsgés Győrben” című projektje a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesületnek, melyet a Családi Kör nevű szervezet munkatársai valósítottak meg.

Győr+ 2021.12.21.

Tovább fejlődnek az önkéntesek

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Tűzoltó Szövetség 2021-ben kiírt pályázatán az országbanaz önkéntes tűzoltó egyesületek és mentőszervezetek összesen hétszázmillió forintra pályázhattak.

J. Kovács Andrea 2021.09.03.

Önkéntes szervezőket keresnek

Tizennegyedik alkalommal rendezi meg a három történelmi keresztény egyház a 72 óra kompromisszum nélkül háromnapos önkéntes, ifjúsági akciót október 8. és 10. között. Az akció évről évre több ezer magyar fiatal számára teszi lehetővé, hogy kipróbálhassák az önkénteskedést. A 72 óra honlapján már elindult a regisztráció és szeptember 10-ig várják a koordinátorok jelentkezését.

MTI 2021.08.23.

Több mint 260-an jelentkeztek önkéntes katonai szolgálatra

Több mint 260-an jelentkeztek önkéntes katonai szolgálatra a honvédséghez, az idén először meghirdetett toborzási programban augusztus végéig 300-400 jelentkezővel számolnak, köztük olyan fiatalokkal is, akik idén nem jutottak be felsőoktatási intézménybe - írta hétfői lapszámában a Világgazdaság.

Hajba Ferenc 2021.05.08.

Az állatkert önkéntese lett dr. Dézsiné Szentes Veronika

Pálinkás jó reggelt, veti oda Sári, a jákópapagáj, aztán a Smoke on the Water című Deep Purple-dalt fütyörészi. Egy háromnapos, még névtelen madár inkubátorban erősödik. Ő az állatkert tulajdona, melynek dr. Dézsiné Szentes Veronika az önkéntese lett, s a szüleik által megtagadott papagájfiókákat gondozza, neveli.

Boncsarovszky Péter 2021.04.20.

Önkéntesség koronavírus idején

Nemrég zajlottak le a csoportmérkőzések az UEFA U21 labdarúgó Európa-bajnokságban. Győr is a rendező városok közé tartozott, így sok fiatalnak volt lehetősége az önkénteskedéshez is. A Városi Diákfórum egy-két tagja is csatlakozott. 2021 az Önkéntesség Magyarországi Éve.

Szigethy Teodóra 2021.03.07.

Hét zsák szeméttel lett könnyebb a Püspökerdő

Győr tüdeje nagyobb, sőt többször ekkora könnyítést is elbírt volna, de a maroknyi csapat a ráérős néhány órájában ennyit tudott felszedni. Németh Balázs a Szedett szemét közösségi oldalon szervezi, s közvetíti önkéntes munkáját.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat