Címke: önkéntes
Hirdetés
Győr+ 2023.05.23.

Önkéntesek versengtek Győrben

A Győri Járásban hétvégén rendezték meg az önkéntes tűzoltó egyesületek és létesítményi tűzoltóságok versenyét. A megmérettetésen egy akadálypályát kellett teljesíteni a csapatoknak, valamint a kismotorfecskendő szerelést kellett minél gyorsabban teljesíteniük.

Győr+ 2023.04.27.

Hétszázmillió forint jut az önkéntesek támogatására

A központi költségvetésben az elmúlt évekhez hasonlóan idén is hétszázmillió forint áll rendelkezésre az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkéntes mentőszervezetek támogatására. Ebből az összegből hatszázmillió forint az önkéntes tűzoltó egyesületek, százmillió pedig a mentőszervezetek fejlesztésére fordítható.

Győr+ 2023.04.22.

Taroltak a szemerei, ifjú önkéntesek

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a napokban az Aranyparton rendezte meg a felmenő rendszerű, több éves hagyománnyal rendelkező Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyt.

Havassy Anna Katalin 2023.03.18.

Floyd megtalálta az eltűnt győri kislányt

Sikeres keresésről számolt be hivatalos közösségi oldalán a Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány, hiszen Floyd egy 12 éves kislány nyomára bukkant, s mutatta meg a helyes irányt a vezetőinek.

J. K. A. 2022.07.18.

Idősgondozás a győri karitásznál

Különleges klubdélutánnal ünnepelték az idősek, a munkatársak és az önkéntesek a Szent Katalin Idősgondozási Program egy éves születésnapját a Győri Egyházmegyei Karitász központjában - tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs sajtóreferens.

Ficsór Dávid 2022.06.10.

Online platform az önkénteseknek

Véget ért a „Civil Pezsgés Győrben” című projektje a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesületnek, melyet a Családi Kör nevű szervezet munkatársai valósítottak meg.

Győr+ 2021.12.21.

Tovább fejlődnek az önkéntesek

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Magyar Tűzoltó Szövetség 2021-ben kiírt pályázatán az országbanaz önkéntes tűzoltó egyesületek és mentőszervezetek összesen hétszázmillió forintra pályázhattak.

J. Kovács Andrea 2021.09.03.

Önkéntes szervezőket keresnek

Tizennegyedik alkalommal rendezi meg a három történelmi keresztény egyház a 72 óra kompromisszum nélkül háromnapos önkéntes, ifjúsági akciót október 8. és 10. között. Az akció évről évre több ezer magyar fiatal számára teszi lehetővé, hogy kipróbálhassák az önkénteskedést. A 72 óra honlapján már elindult a regisztráció és szeptember 10-ig várják a koordinátorok jelentkezését.

MTI 2021.08.23.

Több mint 260-an jelentkeztek önkéntes katonai szolgálatra

Több mint 260-an jelentkeztek önkéntes katonai szolgálatra a honvédséghez, az idén először meghirdetett toborzási programban augusztus végéig 300-400 jelentkezővel számolnak, köztük olyan fiatalokkal is, akik idén nem jutottak be felsőoktatási intézménybe - írta hétfői lapszámában a Világgazdaság.

Hirdetés