Címke: olimpia2024
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.05.01.

Tandembiciklin Párizsig

A Tandem-Szem Látássérültek Integrációját Segítő Egyesület komoly kihívást állított maga elé: tandemkerékpáron teszik meg a Győr-Párizs távolságot. Az úticél a paralimpia, a magasztosabb cél pedig az, hogy felhívják a figyelmet a látássértült parasportolók teljesítményére.

MTI 2024.04.27.

Bach: felejthetetlen lesz a megnyitó

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint felejthetetlen lesz a nyári, párizsi ötkarikás játékok nyitóünnepsége.

Venesz Klaudia 2024.04.21.

Riminibe utazik a magyar tornaválogatott

Vasárnap utaznak Olaszországba férfi tornászaink. Az Európa Bajnokságon Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián, Tomcsányi Benedek, Kiss Balázs és Molnár Botond méretteti meg magát csapatban, egyéni indulóként Závory Szilárd szerepel. A juniorok közül Kis Dominik, Bogyó Dániel, Sas Nándor, Hamza-Vargity Bence és Kiss Zétény versenyeznek.

Fodor László 2024.04.09.

Olimpiára készül a győri vízilabdabíró

Debreceni Nóra vízilabda játékvezetőt köszöntötte a városházán Szeles Szabolcs alpolgármester. A győri sípmestert fiatal kora ellenére már most a legjobbak között tartják számon, a legutóbbi vízilabda Európa-bajnokság női döntőjének is ő volt az egyik bírája.

Venesz Klaudia 2024.04.02.

Újabb győri sportoló szerzett olimpiai kvótát

„Road to Paris” – tette közzé az örömhírt Szvitacs Alexa asztaliteniszező a közösségi oldalán. A paralimpikon a kvalifikációs időszakot a világranglista második helyén zárta, ezzel biztosította a helyét a Párizsba tartó repülőn.

Ficsór Dávid 2024.03.05.

Irány a harmadik olimpia!

Sebestyén Dalma elmondhatja magáról azt, amit kevés sportoló a világon: 27 éves korára háromszoros olimpikon lesz.

Nagy Roland 2024.03.04.

Sebestyén Dalma pozitívan készül a párizsi olimpiára

Sebestyén Dalma elmondhatja magáról azt, amit kevés sportoló a világon: 27 éves korára háromszoros olimpikon lesz. Mert hogy lesz, azt szinte biztos, hiszen a 2016-os riói, a 2021-es tokiói ötkarikás játékok után idén nyáron a párizsi olimpián is indulhat.

Hirdetés