Címke: nemzetközi kapcsolatok
Hirdetés
Győr+ 2023.05.18.

A mobilitás és a design friss trendjeit mutatta be az egyetem

A mobilitás és a design legújabb trendjei álltak annak az exkluzív szakmai programnak a fókuszában, amelyet a Magyar–Német Ifjúságért Egyesület (Deutsch-Ungarisches Jugendwerk) által meghívott egyetemistáknak szervezett a győri Széchenyi István Egyetem. A rendezvény célja a két ország közötti kapcsolatok szorosabbra fűzése volt.

Győr+ 2022.12.10.

Nemzetközi képzési program az egyetemen

A Regionális Egyetemi Hálózat-Európai Egyetem (RUN-EU) keretében interkulturális kommunikációs és készségfejlesztő rövid képzési program kidolgozásában és lebonyolításában vett részt a győri Széchenyi István Egyetem. A portugál, ír, osztrák és finn partnerekkel közösen szervezett program jelenléti részét Portugáliában, a Leiriai Egyetemen rendezték, jövőre pedig a győri egyetem lesz a házigazda.

Csollán Tamara 2022.11.16.

Finnországban erősítette tovább nemzetközi kapcsolatait a SZE

Sikeres uniós pályázat esetén egy belga és egy spanyol egyetemmel bővülhet a Regionális Egyetemi Hálózat-Európai Egyetem (RUN-EU), amelynek a Széchenyi István Egyetem is tagja – dőlt el a szervezet finnországi rendezvényén. A nemzetközi kapcsolatait folyamatosan erősítő győri intézmény vállalta, hogy hozzájárul a konzorcium pályázata kutatási és harmadik missziós pillérének elkészítéséhez.

Hirdetés