Címke: Nádorváros
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.02.07.

Gyula atya túl van a szívműtéten

Ahogy arról a Győr+ Média is beszámolt, Berkes Gyula atya, nádorvárosi plébános hétfőn szívműtéten esett át Budapesten. Szerencsére a műtét jól sikerült, az atya állapotáról a friss híreket pedig a plébánia hivatalos közösségi oldalán teszik közzé.

Győr+ 2023.02.04.

Nádorváros plébánosa szívműtét előtt áll

A Győri Szent Kamillus Római Katolikus Plébánia közösségi oldalán jelent meg a közlemény, amelyet Berkes Gyula atya tett közzé a közelgő szívműtétjéről és az azt követő háromhetes rehabilitációjáról.

Szigeti Sándor 2022.08.28.

Hagyomány és folyamatos megújulás

Pintér Balázs híres győri vendéglátós család sarja. Édesapjáék még a Csákány családtól vették át a Zöldfa étterem üzemeltetését. A Nádorvárosért díjjal kitüntetett szakembert gyermekkoráról, szakmai ars poeticájáról és híres törzsvendégekről is kérdeztük.

Szigeti Sándor 2022.06.10.

Sakkversenyt rendeztek a nádorvárosi iskolában

Serkenti az elmét és kiváló hatással van a gondolkodásra. Első alkalommal rendeztek sakkversenyt a Győr Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskolában. A cél, hogy minél több győri intézmény csatlakozzon a kezdeményezéshez.

Győr+ 2022.05.10.

Koncerttel ünneplik 150 éves fennállásukat

A Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola idén ünnepli 150 éves fennállását. A hét folyamán több eseménnyel is köszöntik a jelentős múltat az intézményben. Az iskola aulájában bőröndkiállítás nyílt, kedden este pedig a Richter-teremben tartottak tavaszi koncertet.

Kárpát Zsolt 2022.03.17.

Készül a Lomb és a Honleány utca felújítási terve

Megújul Nádorváros egyik klasszikus lakóövezete, a Honleány és a Lomb utca környéke. Csütörtök délelőtt dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere a helyszínen tájékozódott és nézte meg az eddig elkészült terveket. Várhatóan egy öt, és egy öt és fél méter széles új burkolatot kapnak majd az utcák, és a csapadékvíz elvezetést is megoldják a szakemberek. A környékbeliek parkolási problémáit is kezelni kell, jelentette ki a bejáráson a győri polgármester.

Földvári Gabriella 2022.02.23.

Kezdődik a Vécsey utca felújítása

Február 24-én csütörtöktől elkezdődik Nádorvárosban a Vécsey utca felújítása, e miatt megállási tilalom lép életbe az érintett szakaszon.

Győr+ 2021.10.22.

Nagy kő zuhant

A győri Kálvária utcában garázdálkodott egy 28 éves férfi, a rendőrök elfogták.

Hirdetés