Címke: Nádorváros
Hirdetés
Mireider Máté 2024.03.10.

A „háromarcú” 5-ös kerület növekedett néhány utcával

Kevesebb mint száz nap van hátra az önkormányzati és európai parlamenti választásokig. A június 9-i referendum előtt törvény írta elő, hogy Győrben csökkenteni kellett a választási kerületek számát. Ezzel együtt több változás is életbe lépett, ezeket vesszük sorra cikksorozatunkban.

Földvári Gabriella 2023.11.26.

A nagy beruházások mellett a kisebbekre is jut energia

Kovács Tamás 2002 óta a 9. számú választókerület önkormányzati képviselője, Marcalváros, Nádorváros és Adyváros egy-egy része tartozik hozzá. A pedagógus végzettségű politikus mindent megtesz azért, hogy a városrészben élők érdekeit képviselje, a problémáik megoldásában segítsen.

Földvári Gabriella 2023.10.08.

A lakótelepek is fejlődnek, szépülnek

Borsi Róbert önkormányzati képviselő körzetéhez tartozik Marcalváros I. középső, Adyváros északi és Nádorváros déli területe. Számos út- és járdafelújítás történt itt az elmúlt években, emellett megújult és energiatakarékos lett a vásárcsarnok és a könyvtár épülete is.

Mireider Máté 2023.09.28.

Félszáz újabb parkolóhellyel enyhítik a parkolási gondokat

Lakossági javaslatra kezd parkolókialakításba az önkormányzat Nádorvárosban. Egy jelenleg nem használt területen alakítanak ki jövőre parkolókat, ezzel eleget téve a helyi lakosok kérésének, hasznosítva az önkormányzat saját telkét.

Mireider Máté 2023.08.15.

Azonnal kellett intézkedni a Babits Mihály utcai fáknál

Néhány héttel ezelőtt fahúzással vizsgálták meg a Babits Mihály utcai fák állapotát. A munkálatok folytatódtak a környéken, ismét megvizsgálták a fákat, az adatokból egyértelmű volt: néhány növény esetében azonnali intézkedésre van szükség.

Győr+ 2023.07.26.

Útszűkület, sebességkorlátozás Nádorvárosban

Távhővezeték építése miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani Nádorvárosban. A Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága új távhővezeték kiépítését végzi.

Hirdetés