Címke: musical
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.05.13.

Mint egy lédús limonádé: nagyot szólt A Riviéra vadorzói

Lebilincselően szórakoztató, fordulatokban gazdag, nem mellesleg zenében is bővelkedő produkciót tűzött műsorára a Győri Nemzeti Színház. A Riviéra vadorzóit óriási várakozás övezte, de a darab sikerre volt ítélve és nem csak a kedvelt sztori miatt, hanem azért is, mert fantasztikus művészeket vonultat fel a musical-komédia. Csankó Zoltán, Agócs Judit, Fejszés Attila, Kiss Tünde, Mózes Anita kapta a főszerepet és az a Járai Máté, akinek 4 év után volt új premierje Győrben. Utóbbi két fantasztikus művésszel beszélgettünk, de természetesen ott voltunk a bemutatón is.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.08.

Ha klasszikusokra vágyunk könnyedén, irány a színház!

Szerdán ismertette következő évadának repertoárját a Győri Nemzeti Színház és a Győri Balett. Az élmény: kincs! - vallják a társulatok, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy maradandó műsorfüzettel ezerarcú kulturális életet varázsoljanak a város szívébe. A 2024/25-ös évad előadásait elnézve panaszra nem lesz oka a színházszerető közönségnek.

P. Csapucha Adrienn 2023.12.18.

Bozsik Yvette: A háború a lelkekben dúl tértől és időtől függetlenül!

Már javában készül mindenki az ünnepekre, ám a színházban jelenleg is gőzerővel dolgozik a társulat. Az év záró premierjeként pénteken mutatták be a Valahol Európában című darabot, mely a teátrum egykori igazgatójának, Korcsmáros Györgynek írói örökségét is magában hordozza. A ma különösen aktuális, olykor humoros, mégis szívbe markoló musicalt Bozsik Yvette rendezte. A Kossuth-díjas művésszel beszélgettünk.

P. Csapucha Adrienn 2023.08.22.

Szuperprodukcióval indul az ősz Győrben

Saját intézményének falait átlépve Győrbe érkezik a Vígszínház sikerprodukciója A Pál utcai fiúk. A Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián által készített zenés játék teljes színpadi változatát szeptember 1-jén, az Audi Arénában láthatja a nagyközönség. Az eddig több mint 400 előadást megélt alkotást, a támogatóknak köszönhetően közel 500 fiatal ingyen tekintheti meg.

Győr+ 2023.03.24.

Pink és Szóda: Anyatigrisek

Győrbe jön a világhírű musical az Anyatigrisek, melyet a Liliom Produkció jóvoltából, Tallós Rita rendezésében láthat a közönség. Az előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy mit is jelent szülőnek, nőnek, anyának lenni. A Pink és Szóda legújabb adásában az előadásról és a női lét örömeiről, a szebbik nem szerepéről is beszélt a rendező mellett az egyik főszereplő, Cseke Katinka.

P. Csapucha Adrienn 2022.12.09.

Dráma után derű a színházban

Bár május végén már bemutatta a színház az Oliver! című darabját, az igazi premierre december 9-én kerül sor. Nem kicsit vállalt a győri teátrum hisz dupláznak a hétvégén, december 10-étől már a blues zenész kecske is meghódítja a fiatal közönséget.

Kárpát Zsolt 2022.02.17.

Az Isten is “kis Puskásnak” teremtette

Bujtár Dominik, a Győri Nemzeti Színház „Puskás, a musical” című darabjának gyermek főszereplője vehetett át elismerő oklevelet a Széchenyi István Egyetemtől, és kapott ajándékot a Polgármesteri Hivatal munkatársaitól. Dominik a Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola 4. osztályos tanulója, és tehetsége nemcsak a népszerű musicalben, hanem már korábbi tanulmányi versenyeken, fellépéseken is kitűnt.

Földvári Gabriella 2022.02.02.

Jimmy musical

Jimmy musical a Richter Teremben március 20-án 19 órától.

Győr+ 2022.01.16.

Hajszán Gyula is vendégszerepelt a Puskás, a musicalben

Közismert emberek, sportolók és politikusok is szerepelnek a Győri Nemzeti Színház tömegeket vonzó előadásában, a Puskás, a musicalben. Az angol intéző szerepében a nézők felfedezni vélhették már Csay Renáta, kajakozót, Mohay Gábor, sportújságírót, Knézy Jenő, sportkommentátort, a Győr+ Média vezérigazgatóját és Szeles Szabolcs, alpolgármestert is. Szombaton pedig a labdarúgó és edző, jelenleg önkormányzati képviselőként dolgozó Hajszán Gyula játszotta az angol intézőt.

Németh Boglárka 2022.01.14.

Győri sztárok is szerepelnek a Puskás, a musicalben

Közismert emberek, sportolók és politikusok is szerepelnek a Győri Nemzeti Színház tömegeket vonzó előadásában, a Puskás, a musicalben. Az angol intéző szerepében a nézők felfedezni vélhették már Csay Renáta, kajakozót, Mohay Gábor, sportújságírót, Knézy Jenő, sportkommentátort, a Győr+ Média vezérigazgatóját és Szeles Szabolcs, alpolgármestert is.

Hirdetés