Hirdetés
Címke: Munkácsy-kiállítás
Hirdetés
Földvári Gabriella 2021.11.22.

Magyar évezredek

Munkácsy a napúton címmel Pap Gábor művészettörténész előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

Földvári Gabriella 2021.11.15.

Pákh Imre Győrben mutatta be a női félaktot

A nagyközönség és a szakma által még soha nem látott Munkácsy festményt mutattak be hétfőn, a Rómer múzeumban rendezett tárlaton. Kalandos története van Pákh Imre műgyűjtő legújabb festményének, melyet a tulajdonos el is mesélt a kiállításon.

Győr+ 2021.11.03.

Öt érdekesség az Ásító inasról

Az Ásító inas című kép talán Munkácsy egyik legismertebb alkotása, amelyet 1869-ben, 25 évesen festett. Ismerkedjünk meg a képpel és történetével, amelyből most öt érdekes tényre hívjuk fel a figyelmet.

Németh Boglárka 2021.10.20.

Egy középiskolás diák az ezredik látogató

A Deák Ferenc-középiskola egyik 11.-es diákja lett az 1000. látogató a szombaton nyílt Munkácsy-kiállításon. Dr. Pergel Elza alpolgármester fogadta a szerencsés tinédzsert szerda délelőtt az Esterházy-palotában.

Földvári Gabriella 2021.10.11.

Megérkeztek Győrbe a Munkácsy képek

Hétfőn délelőtt fokozott biztonsági intézkedések mellett, egy budapesti raktárból, kamionnal érkeztek meg a Munkácsy képek Győrbe, az Esterházy-palotába. A pénteken nyíló nagyszabású Munkácsy kiállításon a festőművész jól ismert képei mellett eddig a nagyközönség és a szakma által soha nem látott alkotásokat is bemutatnak.

Földvári Gabriella 2021.09.28.

Munkácsy Győrben

Eddig a nagyközönség és a szakma által soha nem látott képekkel, minden idők legnagyobb Munkácsy-kiállításával várja a 750 éves Győr a művészet kedvelőket október 15-től az Esterházy-palotában.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat