Címke: Munkácsy-kiállítás
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.03.21.

Búcsúzik a Munkácsy-kiállítás

Vasárnap bezárta kapuit a látogatók előtt a Munkácsy Győrben című kiállítás. Az Esterházy-palotában bemutatott tárlat hatalmas népszerűségnek örvendett a városban és az országban is. Több, mint 43 ezren látták a legendás művész alkotásait, köztük számos olyat, amelyet korábban még sehol mutattak be a világon. Az utolsó festményt dr. Dézsi Csaba András polgármester csomagolta be hétfőn és ő zárta a kapukat is.

Csollán Tamara 2022.03.18.

Munkácsy Győrben: megvan a 42.000. látogató!

A Munkácsy Győrben kiállítás 42.000. látogatóját köszöntötte Szeles Szabolcs alpolgármester pénteken délelőtt. A nagyszabású tárlat októberben indult, az előzetes tervek szerint 30.000 látogatóval számolt a múzeum, de a meghosszabbított időpont és a kiállítás népszerűsége miatt a látogatószám jócskán túlszárnyalta az elképzeléseket.

Csollán Tamara 2022.03.02.

Felvidéki a 35 ezredik látogató

Már 35 ezren nézték meg a Munkácsy-kiállítást az Eszterházy-palotában. A tárlat népszerűsége töretlen, ezért nem véletlen, hogy ismét meghosszabbították a kiállítás időtartamát, ezúttal március 20-ig. Szerdán délelőtt a 35 ezredik látogatót, aki Dunaszerdahelyről érkezett családjával, Radnóti Ákos győri alpolgármester köszöntötte.

Földvári Gabriella 2022.02.03.

Hétvégére ajánljuk!

Összegyűjtöttük, hogy február első hétvégéjén milyen programok várnak ránk Győrben!

Földvári Gabriella 2022.02.01.

Újabb Munkácsy-kép érkezett Győrbe

Lengyel magángyűjteményből vásárolta meg Pákh Imre műgyűjtő a Húsvéti locsolkodás című festményt, melyet kedden állítottak ki az Esterházy-palotában látható Munkácsy-kiállításon.

Zombai-Kovács Ákos 2022.01.27.

Már több mint huszonötezren látták a Munkácsy-kiállítást

Senki se gondolta volna, hogy ilyen népszerű lesz a győri Munkácsy-kiállítás, a tárlat olyan népszerű, hogy csütörtökön már a 25 ezredik látogatót köszöntötték az Esterházy-palotában. Október közepén nyílt meg az egyedülálló kiállítás, ami olyan képeket is az érdeklődők elé tár, amit korábban nem láthattak. A 25 ezredik látogatót a polgármester köszöntötte egy értékes ajándékcsomaggal, aki azt mondta, a nagy érdeklődére való tekintettel március 13-ig meghosszabbítják a tárlat nyitva tartását.

Földvári Gabriella 2022.01.24.

Meghosszabbítva! Munkácsy Győrben

A Rómer Flóris Múzeum október 16. óta az Esterházy-palota kiállítótermeiben ad helyet Pákh Imre műgyűjtő Munkácsy-kollekciójának. A tárlat meghosszabbítva, március 20-ig látogatható!

Győr+ 2022.01.18.

Továbbra is népszerű a Munkácsy-kiállítás

A győri Esterházy-palotában múlt év októberében nyitották meg a Munkácsy Mihály-kiállítást, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Kedd este a 20.000. látogatót, Pákozdi Lajost köszöntötték.

Földvári Gabriella 2022.01.12.

Munkácsy és kora

Munkácsy Mihály festészete és a párizsi szalonok zenei légköre elevenedik meg január 22-én 16 órától az Esterházy-palotában.

Hirdetés