Címke: MH 7. Területvédelmi Ezred
Hirdetés
Szerző és fotó: Havassy Anna Katalin 2023.10.10.

Családi- és sportnapot tartottak a győri területvédelmi katonáknál

A MH 7. Területvédelmi Ezred családi- és sportnapot szervezett a katonáinak és családtagjainak, amelyre nemrég a Győrújbaráton, a Győr Megyei Jogú Város Gyermektáborában került sor. A kellemes időben, jó hangulatban telt napnak igazi csapatépítő ereje volt, jövőre pedig folytatás következik!

Havassy Anna Katalin 2023.09.29.

Honvédelmi sportnapot rendeztek a gyárvárosi iskolásoknak

Mozgalmas napon vannak túl a Gyárvárosi Általános Iskolások, akiknek honvédelmi sportnapot szerveztek a Püspökerdőben szeptember 29-én. Az iskolának a segítséget a MH 7. Területvédelmi Ezred, 19. Területvédelmi Zászlóalja nyújtotta, így a diákok egy délelőttre szinte belekóstolhattak a katonaéletbe, persze játékos formában, amely a közösséget is kiválóan építette.

Havassy Anna Katalin 2023.04.27.

Jó lehetőség a Honvéd Kadét Program

A Honvéd Kadét Programmal kapcsolatos konferenciát tartották április 26-án a Győrújbaráti Gyermektáborban, a MH 7. Területvédelmi Ezred szervezésében. Az eseményen a katonák mellett részt vettek a programban résztvevő iskolák vezetői és pedagógusai is, valamint néhány diák is, akik már testközelből tapasztalják a kadét létet.

Havassy Anna Katalin ÖTT főtörzsőrmester 2023.02.22.

A győri területvédelmi katonák is a békéért futottak

Országszerte kötelékfutással tisztelegtek a béke előtt a magyar katonák nemrég, s az eseményből természetesen a MH 7. Területvédelmi Ezred katonái is kivették a részüket, a Honvéd Kadét Programban résztvevő középiskolásokkal együtt.

Győr+ 2023.02.03.

Győri katonák jártak a PÁGISZ-ban

Pályaorientációs napot tartottak nemrég a Győri SZC Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum tanulóinak az MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred katonái.

Hirdetés