Hirdetés
Címke: MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred
Hirdetés
Győr+ 2021.11.03.

Sikeres volt a harcászati képességellenőrzés

A Magyar Honvédség NATO részére felajánlott közepes lövészdandárának Mistral légvédelmi rakéta alegysége sikeresen teljesítette az értékeléssel és minősítéssel járó nemzeti harcászati képességellenőrzést (NATEVAL). Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonái október 25-29. között a dóci-sándorfalvi gyakorlótéren adtak számot szakmai tudásukról.

Győr+ 2021.10.27.

Ismét katonai konvoj az utakon

Véget ér az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonáinak nemzeti harcászati képességellenőrzése, emiatt október 29-én, pénteken megnövekedett katonai járműforgalom várható az ország több pontján.

Győr+ 2021.09.18.

Egyre népszerűbbek a győri katonák

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred szeptember 18-án ismét szélesre tárta a Pálffy Miklós laktanya kapuit a honvédelem iránt érdeklődők előtt. A szervezők egész nap színes és tartalmas programokkal várták a látogatókat a – lassan két évtizedes múltra visszatekintő – eseményen.

HAK 2021.09.13.

Kinyitják a győri laktanyát, várnak a katonák!

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred nyílt napjának már hagyománya van Győrben, mindig hatalmas érdeklődés kíséri, évről-évre döntik meg a látogatószám-rekordokat. Nem csoda, hiszen színvonalas programokkal és rengeteg érdekességgel készülnek a győri katonák.

Győr+ 2021.09.07.

Sportsikerek a győri katonáknál

Sikeresen szerepeltek az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred honvédei a hétvégén több sportrendezvényen is.

Győr+ 2021.08.31.

A győri katonáknál járt a Magyar Honvédség parancsnoka

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezredhez érkezett Dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka, valamint Kilián Nándor vezérőrnagy, légierő haderőnemi szemlélő augusztus 31-én.

Győr+ 2021.08.21.

Talákozz győri katonákkal, Budapesten is!

Állami ünnepünk kapcsán nagyszabású gyermekprogramokat szervez a Magyar Honvédség a Vajdahunyad vára előtti területen, ahol a győri katonákkal is találkozhatnak az érdeklődők.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat