Hirdetés
Címke: MCC
Hirdetés
Földvári Gabriella 2021.11.09.

Hát, ilyenek a magyar fiatalok!

Dr. Székely Levente ifjúságkutató, szociológus a 2020. év végén 12 ezer magyar fiatal részvételével készített kérdőíves interjú eredményeiről számol be az MCC Győri Képzési Központjában november 10-én 17.30-tól.

Földvári Gabriella 2021.10.28.

A párttal, a néppel… – könyvbemutató

Pap Milán: A párttal, a néppel című könyvbemutatója lesz november 2-án 17 órától az MCC Győri Képzési Központban (Apor Vilmos püspök tere 3.).

Földvári Gabriella 2021.10.26.

Sportoló család

Beszélgetés Mocsai Tamás magyar bajnok kézilabdázóval az MCC Győri Képzési Központban (Apor Vilmos püspök tere 3.) október 27-én 17 órától.

Győr+ 2021.10.14.

Előzés jobbról? – Radikális jobboldal Európában

A Mathias Corvinus Collegium Győri Képzési Központjában 2021. október 12-én Hajdú András és Dr. Dúró József, az Előzés jobbról? – Radikális jobboldal Európában című könyv szerzői tartottak könyvbemutató előadást az érdeklődő közönség számára. Hajdú András és Dúró József politológusok, az MCC Politikatudományi Műhely kutatói. Hajdú András kutatási területe a radikális jobboldal, a politikai vezetés és kormányzás, illetve a politika és sport kapcsolata. Dr. Dúró József a Corvinus Egyetem Politikatudományi Tanszékének egyetemi adjunktusa, kutatási területe az euroszkepticizmus, a radikális jobboldal, a populizmus, illetve a rendszerváltozások folyamata Közép– és Kelet–Európában.

Győr+ 2021.10.07.

Vállalati diplomácia: hogyan építsünk üzleti kapcsolatokat?

A Mathias Corvinus Collegium Győri Képzési Központjában 2021. október 5-én Dr. Huub Ruel holland professzor tartott szakmai előadást az érdeklődő közönség számára Corporate diplomacy: how to bild relationships in the public and private sector címmel. Dr. Huub Ruel a nemzetközi diplomácia kutatója és az MCC vendégoktatója. Fő kutatási területe a gazdaságdiplomácia, amely mellett teológia MA végzettséggel is rendelkezik.

Győr+ 2021.07.15.

Egyetemi tanulmányaikat megkezdők jelentkezését várja az MCC

Augusztus 3-ig várja fiatalok jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC). A tehetséggondozó intézmény Egyetemi Programjának juniorképzésére hirdet felvételt, elsősorban az ősszel első szemeszterüket kezdő egyetemistáknak. Szeptembertől már Győrött is indul ingyenes képzés.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat