Címke: Magyarock
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.08.12.

Hazatért tokiói száguldó riporterünk

Alig, hogy hazaérkezett Tokióból, máris kameránk elé állt Nagy Roland. A Győr+ Rádió főszerkesztője, a Hetilap sportrovatának vezetője két héten keresztül tudósított az ötkarikás játékokról. Ott volt a legnagyobb magyar és győri sikereknél, de segítségével a győriek betekinthettek az Olimpia kulisszái mögé is. Roland a Győr+Híradójában mesél először a „Covid-olimpia” megpróbáltatásairól és az általa megélt, legemlékezetesebb pillanatokról.

Németh Boglárka 2021.08.10.

A kajak-kenus győri olimpikonokat fogadták a vízitelepen

Kopasz Bálint, olimpiai aranyérmes kajakos, Balla Virág és Takács Kincső olimpiai ötödik helyezett kenusok sétahajóval érkeztek a Győri Vízitelepre kedden délután. Hatalmas ováció és tömeg fogadta a győri versenyzőket. A Kajak-Kenu SE tagjai felemelt lapáttal várták a sportolókat, akik edzőikkel Kopaszné Demeter Irénnel és Szabados Krisztiánnal érkeztek.

Havassy Anna Katalin 2021.08.09.

Mégis kellett ez az olimpia!

Sokáig úgy voltam vele, el kellett volna törölni a mostani olimpiát, mert ez így nem az igazi, ez így nem a sport ünnepe. Nem lehetnek ott a szurkolók, üresek a lelátók, az újságírók is korlátok között dolgozhatnak. Meg amúgy is, ne akarjunk mindig mi lenni az erősebbek! Napról-napra változott meg a véleményem, s most már teljes meggyőződéssel írom: kellett ez az olimpia!

Győr+ 2021.08.09.

Tokióban is kicsi a világ – Roland felfedezi a várost

Az olimpiai láng tegnap kialudt a tokiói Olimpiai Stadionba, az olimpiai zászló már Párizst, a 2024-es játékok rendező városát illeti meg, valahogy egy kicsit mindenki szokja még, hogy ennyi volt az idei, meglehetősen furcsa sportünnep. Nagy Roland pedig élvezi a szabadságot, ami most leginkább azt jelenti, hogy végre oda mehet, ahova akar, na meg persze azért oda, ahova a rendkívül rugalmatlan, de nagyon kedves japánok engedik.

MTI 2021.08.08.

Ez volt az elmúlt 25 év legjobb magyar szereplése

A magyar férfi vízilabda-válogatott vasárnapi bronzérme azt jelenti, hogy Magyarország 6 arannyal, valamint 7-7 ezüsttel és bronzzal, azaz húsz éremmel zárt a tokiói olimpián, ez az utóbbi 25 év legjobb eredménye.

MTI 2021.08.08.

Nagy Viktor megkönnyezte a búcsút

Nagy Viktor, a magyar férfi vízilabda-válogatott világ- és Európa-bajnok kapusa bevallotta: megkönnyezte, hogy pályafutása utolsó mérkőzésén megszerezték a bronzérmet a tokiói olimpián.

Hirdetés