Címke: Magyar Géniusz
Hirdetés
Győr+ 2022.12.12.

Programokkal teli a Magyar Géniusz

A Magyar Géniusz vándorkiállításhoz kapcsolódóan számos programot kínál a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum.

Sándor Szigeti 2022.12.10.

Magyar Géniusz Programok

Kiemelt előadások és szubjektív tárlatvezetések várják az érdeklődőket az év végéig a Magyar Géniusz Kiállításon a győri Esterházy-palotában.

J. Kovács Andrea 2022.11.18.

Magyar Géniusz ezredszer

A honi vidéki múzeumok legjelentősebb műtárgyait bemutató Magyar Géniusz vándorkiállítás ezredik látogatóját köszöntötték ma délelőtt az Esterházy-palotában. 

P. Csapucha Adrienn 2022.11.15.

Grandiózus programok a Géniuszon

Győri nyitása óta óriási érdeklődés övezi a Petőfi 200 emlékévhez kapcsolódó vándorkiállítást. A Magyar Géniusz városunkban számos kísérőprogrammal egészül ki, ami tovább emeli az egyébként is grandiózus tárlat színvonalát.

P. Csapucha Adrienn 2022.10.29.

Minden nap Magyar Géniusz

Különleges vándorkiállítás nyílt városunkban szombaton. A Magyar Géniusz a Petőfi 200 emlékév keretében, kormányzati támogatásból valósult meg és idén tavasszal indult hódító útjára. Kecskemét, Gyula és Debrecen után immáron Győrben várja a kultúrakedvelő közönséget, egészen december 30-ig, minden nap az Esterházy-palotában.

J. Kovács Andrea 2022.10.19.

Nagyszabású kiállítás az Esterházy-palotában

Lázas munka folyik az Esterházy-palotában, ahol október 30-án egy párját ritkító bemutatón ismerkedhetünk meg a Kárpát-medence vidéki múzeumainak legértékesebb műtárgyaival. A nagyszabású eseményről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.

Hirdetés