Címke: lovaglás
Hirdetés
Pécskai István 2023.02.03.

Életműdíj az Európa-bajnok győri díjugratóknak

Ötvenöt évvel ezelőtt történelmet írt a magyar díjugrató-válogatott, amely hatalmas bravúrt bemutatva, óriási meglepetésre megnyerte az ausztriai Salzburgban rendezett amatőr Európa-bajnokságot.

Győr+ 2022.12.07.

A Rodeo Ranchre robogott a Mikulás

A Rodeo Ranchre is megérkezett a Mikulás, a póni lovasok, és a póni óvodások nagy örömére. Sajnos hó ezúttal nem esett, ezért a szán most Lappföldön maradt, de csodaszépen feldíszített, csilingelő lovaskocsin robogott a gyerekekhez az ősz szakállú.

Pécskai István 2022.12.05.

Horváth Csaba, a lovaslegenda

Horváth Csaba István élete a lovassport. Lakását több száz, a témához kapcsolódó, féltve őrzött ereklye díszíti: szobrok, patkók, fényképek találhatók a lélegzetelállító repertoárban.

Németh Boglárka 2022.09.10.

Izgalmas csaták a lovas nemzetőrök napján

Szombat délután kezdődött a IX. Győri Lovas Nemzetőrök Napja a Veres Péter Mezőgazdasági Szakközépiskola udvarán. A hagyományosan megtartott nemzetőr nap célja hazánk lovas kultúrájának és történelmének megőrzése.

Bajzát Zsuzsi 2022.06.23.

Rekord számú résztvevő a lovastusa versenyen

A Szigetközben mindig nagyon népszerű volt a lovassport. Napjainkban több településen, és több egyesületnél is van lehetőség arra, hogy a fiatalok, és a felnőttek akár hobbi, akár verseny szinten kipróbálhassák magukat ezen a területen. A Horváth Lovassport Egyesület 5 éve alakult a Szigetközi Lovasklub utódjaként, célja, hogy népszerűsítse ezt a sportot, és a lovastusát, amiből nem rég egy nagyon népszerű versenyt is rendeztek.

Győr+ 2022.03.26.

Megtartották az első Póni Olimpiát

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Győri önkormányzat segítségével valósulhatott meg az I. Győri Póni Olimpia, amelyre a gyirmóti Rodeo Rancen került sor, ahol mintegy 30 óvoda 500 óvodása és 100 óvodapedagógusa vett részt.

Beledi Márta 2021.06.01.

Gyermeknap a lovardában

Egy lovardában miről is szólhat a gyermeknap? Természetesen a lovaglásról!

Hirdetés