Címke: logisztika
Hirdetés
Győr+ 2024.01.02.

A világ élvonalában: ismét dobogón az egyetem hallgatói

Amerikai, ázsiai és európai egyetemeket utasított maga mögé a győri Széchenyi István Egyetem nemzetközi hallgatókból álló csapata egy rangos vállalatirányítási versenyen. A második helyezést elért fiatalok három különböző terület szaktudását hozták a közös munkába, melynek célja egy vállalat sikeres működtetése volt szimulációs környezetben.

Győr+ 2023.05.10.

Kötélverő Andrea Az Év Logisztikai menedzsere

Kötélverő Andreát, a Busch-Hungária ellátási lánc vezetőjét választotta Az Év Logisztikai Menedzserének a szakma legnagyobb hazai szervezete, a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság. A szakember irányításával számos innovatív projekt valósult meg Magyarország legnagyobb vasöntödéjében, melyek közül kiemelkedik a vállalat ellátási lánc rendszerének digitalizációja, valamint a hulladékkezelés megújítása. A díjat Chikán Attila és Horváth Péter, a társaság elnökei, valamint Giltán Tivadar adták át a május 10-én tartott Beszerzési Konferencián, Budapesten.

Győr+ 2023.02.06.

A Pannon-Víz működésének következő szelete: a logisztika

Mára szinte mindenki számára természetes, hogy a csapot megnyitva abból egészséges és tiszta ivóvíz folyik, mint ahogy az is, hogy a víz a lefolyókon keresztül távozik háztartásainkból. Ennek biztosítása mögött rengeteg folyamat és feladat elvégzése áll. És, hogy mindezért kik a felelősek? Győrben és térségében a Pannon-Víz Zrt., és annak elhivatott munkatársai.

MTI 2021.05.05.

Kétmilliárdból épül új logisztikai raktár Győrben

Több milliárd forintos beruházásokkal fejleszti tevékenységét Magyarországon a Gebrüder Weiss (GW) szállítmányozó és logisztikai cég - jelentette be Thomas Schauer, a GW délkelet-európai régiójának vezetője szerdán, online sajtótájékoztatón.

Hirdetés