A Pannon-Víz működésének következő szelete: a logisztika

Győr+ Pannon-Víz
2023.02.06. 10:58

Mára szinte mindenki számára természetes, hogy a csapot megnyitva abból egészséges és tiszta ivóvíz folyik, mint ahogy az is, hogy a víz a lefolyókon keresztül távozik háztartásainkból. Ennek biztosítása mögött rengeteg folyamat és feladat elvégzése áll. És, hogy mindezért kik a felelősek? Győrben és térségében a Pannon-Víz Zrt., és annak elhivatott munkatársai.

A biztonságos ivóvízellátáshoz és szennyvízkezeléshez elengedhetetlen a megfelelő eszközpark biztosítása. Mindezek hátterében pedig számos munkatársunk mindennapi munkája áll. Köztük vannak, akik már több évtizede vesznek részt a víziközmű-szolgáltatásban.

Varga Lajos, a Pannon-Víz Zrt. logisztikai osztályvezetője 35 éve segíti társaságunk működését, elkötelezett munkájáért az elmúlt évben jubileumi kitüntetésben is részesült. Munkatársunk a Bercsényi Miklós-szakközépiskolában végzett mint autószerelő, majd további tanulmányait a győri Széchenyi István Egyetem elődjénél, az akkori Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskolán végezte el gépjármű üzem-üzemmérnöki szakon.

Lajos a katonaságot követően, 1987 februárjában került a Pannon-Víz Zrt. jogelődjéhez, a Győr és Környéke Vízmű és Fürdő Vállalathoz. Kezdetben gépjármű-ügyintézőként látta el feladatait, majd szorgalmas és példaértékű munkájáért társaságunk szállítási osztályvezetőjévé, illetve logisztikai osztályvezetőjévé nevezték ki.

Munkatársunk 161 gépjárműnek és további egyéb forgalmi rendszámmal ellátott eszköznek a jogszabály szerinti üzemeltetéséért, javíttatásáért, műszaki vizsgáztatásáért felelős a közreműködő kollégák segítségével. Fontos szerepe van társasági szinten az új gépjárművek beszerzésében, és a döntést előkészítő munkálatokban.

Lajos szívéhez a víz szabadidejében is közel áll. Korábban rendszeresen részt vett a céges sárkányhajózásban, az utóbbi időben pedig inkább a vitorlázás érdekli, ahova munkatársaival szeret eljárni.

A Pannon-Víz Zrt. büszke arra, hogy dolgozói között ilyen elkötelezett és értékes szakemberek segítik működését. Társaságunk ezúton is köszöni Varga Lajos példaértékű munkáját!

Forrás: Pannon-Víz Zrt.

Kapcsolódó témák: #logisztika | #pannon-víz |