Beruházás

Kétmilliárdból épül új logisztikai raktár Győrben

Illusztráció: gw-world.com
MTI
2021.05.05. 14:09

Több milliárd forintos beruházásokkal fejleszti tevékenységét Magyarországon a Gebrüder Weiss (GW) szállítmányozó és logisztikai cég - jelentette be Thomas Schauer, a GW délkelet-európai régiójának vezetője szerdán, online sajtótájékoztatón.

Ismertette, a cég Győrben 2 milliárd forintból logisztikai raktárat épít – még keresik a telephelyet -, Dunaharasztiban pedig 10 milliárd forintért újabb 22 ezer négyzetméter területű csarnok és irodakomplexumot építenek 23 ezer négyzetméteres raktáregyüttesük mellé.

Hozzátette, az idén bővítik magyarországi hálózatukat, új telephelyeket létesítenek, június elején Zalaegerszegen és Pécsett kezdi meg működését a vállalat új, egyenként 2,5 ezer négyzetméter területű telephelye. Ezzel a GW Kft. 6 egyenrangú, önálló menedzsmenttel és döntési jogkörrel felruházott régióra osztja magyarországi hálózatát, és megteremti az országos lefedettséget.

Thomas Schauer kiemelte, a cég a bővüléssel, és az újabb beruházásokkal ünnepli magyarországi jelenlétének 30. évfordulóját.

Kapcsolódó témák: #beruházás | #logisztika | #raktár |