Címke: lego
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.04.01.

Összeálltak, mint két kicsi lego, avagy SZE-Büchl együttműködés

Három éves együttműködést kötött a Széchenyi István Egyetemmel a Büchl Hungaria Kft. a fenntarthatóságra nevelés jegyében. A közös kapcsolat támogatásaként a vállalat két darab LEGO oktatókészletet adott át pénteken, ami a 2019-ben az Apáczai karon kialakított élménypedagógiai tantermet fogja gazdagítani a jövőben. Pongrácz Attila, a kar dékánja a Győr+ Médiának azt mondta, a megkapott eszközöket a képzésben, oktatásban és a pedagógus továbbképzésben tudják majd hasznosítani.

Győr+ 2021.05.21.

Legóból rakták ki Karikó Katalint

Több tízezer LEGO kocka felhasználásával készítettek különleges mozaikképeket a LEGO Hungária Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) közös alkotói pályázatának résztvevői. Az első alkalommal megrendezett Talent Awards célja, hogy összehozza a design, a művészetek és a LEGO kockák rajongóit. A legizgalmasabb művekből összeállított különleges kiállítás a mai naptól megtekinthető.

MTI 2021.01.25.

Felnőtteknek szóló pályázatot hirdet a Lego és a MOME

Országos pályázatot hirdet a Lego Hungária Kft. és a MOME, az Alkosd újra a világod! című kreatív megmérettetésre rendhagyó módon nem gyerekek, hanem felnőttek jelentkezését várják az illetékesek - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

Hirdetés