Az építés élvezete, avagy utazás a hengerfejűek világába

Győr+ Fotó: Tóth Balázs
2024.02.18. 11:15

Életkortól függetlenül élvezzük azt a kreativitás és szabadságérzetet amit a világ legnépszerűbb építőjátéka ad. A LEGO népszerűsége töretlen, olyannyira, hogy a különleges kreációkat felvonultató kiállítások is rendre teltházzal üzemelnek. Akárcsak a KockaShow tárlat, mely három hétvégén keresztül hozza el Győrbe a hengerfejűek és a színes elemek varázslatos világát.

Hihetetlen konstrukciók, történelmi jelenetek, városi tájképek, műalkotások és a gyűjtők féltve őrzött ritkaságai várnak a LEGO imádókra ezen a hétvégén az ETO Parkban. Nem bírtuk ki, mi is belevetettük magunkat az építőelemek elbűvölő tengerébe, és nem csalódtunk: felejthetetlen órákat töltöttünk a komplexumban. Családdal és barátokkal is érdemes kutakodni a börze kincsei között, hiszen megtalálhatjuk a gyűjteményük hiányzó darabjait, vagy beszerezhetjük régóta keresett minifiguráinkat is.

Az interaktív KockaShow-n ráadásul Győr történelmét is együtt építhetjük. Igazi kuriózum a kiállítás, mely az elkövetkező további két hétvégén is szélesre tárja kapuit 10 és 18 óra között.

Galéria: Tóth Balázs

Kapcsolódó témák: #építőjáték | #kiállítás | #kockashow | #lego |