Címke: led
Hirdetés
Győr+ 2024.01.30.

Az egyik meghatározó hazai LED-forgalmazó céget építette fel a SZE egykori hallgatója

A győri Széchenyi István Egyetem egykori villamosmérnök-hallgatója, Szórádi Bence nem mindennapi utat járt be: 19 évesen, tanulmányaival párhuzamosan beindította vállalkozását, és meg sem állt azóta. A sikeres üzletember mindössze 24 évesen nyerte el az Év fiatal vállalkozója díjat, majd hamarosan a Forbes címlapján szerepelt, mindössze egy hónappal szakdolgozatvédését követően. Egyedülálló karrierútja sokak számára példa lehet.

Ficsór Dávid 2023.12.08.

Éltek a le(d)hetőséggel

Ismét LED-osztás volt Győrben, az Olimpiai Sportparkban. A lakossági LED-csere programot tavaly ősszel indította az önkormányzat egy szentendrei céggel együttműködésben.

Győr+ 2023.05.31.

Elkezdődött az okoslámpák tesztüzeme Győrben

Újabb nagyszerű fejlesztést kezdeményezett dr. Dézsi Csaba András, aki a világítás tesztelésére kéri a győrieket. Az Álmos utcában a Malom liget melletti szakaszon elkezdődött a közterületi, LED fényforrások cseréje. A most felszerelt lámpák sokkal energiatakarékosabbak, hosszabb élettartamúak, jobb megoldást kínálnak a korábbi világító testeknél, így minden szempontból megfelelnek a modern kor követelményeinek. Győrben fontos a környezettudatosság, ennek egyik újabb példája a mostani beruházás.

Pécskai István 2023.01.19.

Folytatódott a LED-csereprogram az OSP-ben

Idén először került sor a személyre szabott LED-izzócsomagok átadására Győrben, az Olimpiai Sportparkban (OSP). A programot tavaly indította el a városvezetés, élén dr. Dézsi Csaba András polgármesterrel. Mindezt azzal a céllal tette, hogy a győriek villanyszámlája a korszerűbb izzóknak köszönhetően alacsonyabb legyen.

Németh Boglárka 2022.11.03.

Egyre több győri használ energiatakarékos LED-et

Egyre több győri használ energiatakarékos LED-izzókat - hála a város által indított, ingyenes lakossági akciónak. Összesen 11 ezer darab modern és energiatakarékos fényforrás talál gazdára. A LED-osztásokat minden hónap első két csütörtökén rendezik az Olimpiai Sportparkban.

Kárpát Zsolt 2022.10.13.

Ismét LED-osztás volt az OSP-ben

Csütörtökön folytatódott a hivatalosan a múlt héten indult LED-osztás Győrben. Ahogy arról korábban már több alkalommal beszámoltunk, ingyenes LED izzó csomagot kapnak azok a győriek, akik korábban regisztráltak a programra.

Hirdetés