Ismét LED-osztás volt az OSP-ben

Fotó: Vig Norbert
Kárpát Zsolt
2022.10.13. 15:51

Csütörtökön folytatódott a hivatalosan a múlt héten indult LED-osztás Győrben. Ahogy arról korábban már több alkalommal beszámoltunk, ingyenes LED izzó csomagot kapnak azok a győriek, akik korábban regisztráltak a programra.

Az ingyenes LED-csere keretében ezúttal is sokan álltak sorba az OSP-ben, hogy átvehessék energiatakarékos és környezetkímélő fényforrásaikat a város első emberétől. A programon elhangzott, Győr az első olyan város, amelyik megvalósítja a környezetvédelem szempontjából is fontos, szervezett izzócserét.

„Nemcsak azért sikeres az akció Győrben mert az emberek kihasználják ezt a lehetőséget, hanem olyan reklámot adunk ennek az egész programnak, amit országszerte a győri példa alapján egyre többen felfedeznek. Örülök, hogy ez emberek meglátták az ebben rejlő lehetőséget, mi pedig segíteni tudunk” – mondta a helyszínen dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere.

A regisztráció alapján precízen összeállították a személyre szabott csomagokat. Egy-egy LED-izzóval éves szinten jelentős összeget takaríthatunk meg, most még inkább igaz a mondás, hogy sok kicsi, sokra megy.

„Ez egy nagy régi igazság, és valóban így van. Sokan jelentkeznek, és a sűrű fillér azt gondolom, hogy minden időben jól jön, most pedig különösen számít. Úgyhogy egészen biztos vagyok, hogy ez az akció nagy segítség” – nyilatkozta dr. Pergel Elza győri alpolgármester.

Bár első látásra talán bonyolultan tűnik az internetes regisztráció, ha egy kis időt szánunk rá, könnyen hozzájuthatunk a takarékos izzókhoz. Az ingyenes LED-osztás novemberben folytatódik, így továbbra is érdemes regisztrálni és átvenni az izzó csomagokat.

Galéria: Vig Norbert

TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt

Kapcsolódó témák: #galéria | #híradó | #led | #LED-csereprogram |