Címke: labdarúgás
Hirdetés
Mireider Máté 2023.12.03.

Baráti vereség Angyalföldön

Vasárnap 17 órától az Ajkát fogadja az ETO FC Győr. A fiúk az elmúlt mérkőzésen csúfos vereséget szenvedtek, erről szóló "élményeit" írta meg főszerkesztőnk, Mireider Máté.

Pécskai István 2023.11.30.

Optimistán várhatja a tavaszi folytatást az ETO női focicsapata

Az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata az idei utolsó bajnoki mérkőzésén remek játékkal, 6-0-ra legyőzte a Soroksár együttesét. A győri lányok 12 mérkőzésükön összesen 31 pontot gyűjtöttek az ősszel, s a tabella második helyén várhatják a tavaszi folytatást.

Nagy Roland 2023.11.29.

Spíler – vendég: Vincze Ottó magyar válogatott labdarúgó

Vincze Ottó pályafutásáról egyetlen mérkőzés biztosan mindenkinek eszébe jut: a Ferencváros 1995-ös, első Bajnokok Ligája-szereplése, és a Grashoppers elleni találkozó, ahol a Fardi 7-es számú játékosa két gyönyörű gólt lőtt a svájciaknak. Az eufórikus győzelmi hangulatra még rátett néhány lapáttal a legendás kommentátor Knézy Jenő gólöröme a tv-közvetítésben. Vincze Ottó nevét ekkor az is megjegyezte aki korábban még nem hallott róla.

Győr+ 2023.11.28.

Második helyen telelnek a győri lányok

Idei utolsó bajnoki mérkőzésén a néhol viharos szél sem zavarta az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapatát, amely remek játékkal, 6-0-ra legyőzte a Soroksár együttesét.

Győr+ 2023.11.27.

Pokoli vereség Angyalföldön

Nagyon nem ment az ETO FC Győr labdarúgó csapatának a Vasas FC otthonában: hat gólt kaptak a győriek és pont nélkül utazhatnak haza a fővárosból.

Pécskai István 2023.11.26.

Kiváló rehabilitációs stáb segítette a bajnok ETO-t

Jubileumi esztendő az idei az ETO FC labdarúgócsapata számára, amely hatvan, negyven és tíz évvel ezelőtt is aranyérmes lett az élvonalban. Ebből az apropóból cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk az 1963-as, az 1983-as és a 2013-as felejthetetlen diadal hőseit. A tíz évvel ezelőtti aranyéremről ezúttal Radó Krisztina mesélt, aki több mint egy évtizeden át dolgozott a zöld-fehér klubnál gyógytornászként.

Hirdetés