Újabb rangadó előtt az ETO FC

Fodor László Fotó: ETO FC
2024.04.20. 16:41

A másodosztályú labdarúgó bajnokság 29. fordulójában az ETO FC a tabellán negyedik Szeged gárdáját fogadja, míg a Gyirmót a Csákvár vendégeként lép pályára.

A múlt heti vereségével harmadik helyre visszacsúszó ETO ismét nehéz feladat előtt áll, hiszen azt a Szegedet fogadja, amely mindössze három pont lemaradással követi a zöld-fehéreket a bajnoki versenyfutásban és még mindig van esélye, hogy elérje a feljutást érő második pozíciót.

Komoly szívességet tett viszont szombaton az éllovas Nyíregyháza a győrieknek, ugyanis az NB II rangadóján 3-1-re verte a második helyen álló Vasast. Egy esetleges győzelem esetén tehát az ETO visszaszerezhetné a második helyet a bajnoki táblázaton.

A tiszapartiak jó előjelekkel érkeznek az ETO Parkba, legutóbbi két mérkőzésükön is győzni tudtak. A három pont megszerzése legalább olyan fontos Bumbáék számára, az NB-I-es tagság eléréséhez elengedhetetlen a győri siker.

A Gyirmót zsinórban harmadik győzelmét szerezheti meg a középmezőnyhöz tartozó Csákvár otthonában. A két együttest mindössze négy pont választja el a táblázaton, így kiélezett csata vár Tamási Zsolt csapatára.

A Gyirmót vendégjátéka vasárnap 17 órakor kezdődik, míg az ETO-Szeged rangadót hétfőn 20 órakor rendezik. Utóbbit az M4 sportcsatorna élőben közvetíti.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #Győr | #labdarúgás |