Címke: küzdősport
Hirdetés
Pécskai István 2024.02.13.

Jótékonysági küzdősport-gálára készül a város

Ahogy az elmúlt időszakban megszokhattuk, újabb rangos sporteseménynek ad otthont Győr. Tizenkét ország kiváló ketrecharcosai érkeznek az Audi Arénába, ahol március 30-án jótékonysági nemzetközi küzdősport-gálára kerül sor.

Pécskai István 2023.12.22.

Szép volt, Luca! Győri Eb-bronzérem Kung Fuban

Győr tradicionálisan sportos városnak mondható, számtalan sportágban tartoznak a világ élvonalába a győri versenyzők. Már Kung Fuban is! Frankó Lucára különösen büszkék lehetünk, hiszen formagyakorlatban bronzérmet szerzett a decemberi, Törökországban rendezett Wushu és Kung Fu Európa-bajnokságon. A Kisalföldi Shaolin Kung Fu Sportegyesület klasszisa képviselte hazánkat a kontinensviadalon, amelyen minden várakozását felülmúlva teljesített.

Herkely Ákos 2023.12.18.

Edzeni testet és lelket

Dr. Varga István, egy igazi sportember, cselgánccsal kezdte, ma két nemzet bajnokának mondhatja magát jiu jitsuban. Ellentmondást nem tűrő módon edzi, képzi magát minden nap. Magyar és brit bajnok és 13 éves fia is bajnok lett, ami egészen kiváló teljesítmény.

Győr+ 2023.11.03.

A mestertől tanulhattak

Brazil jiu-jitsu szemináriumot tartottak a Vital Judo Klubban a napokban. Az eseményt a győri Koko Gym szervezte, melyre az ország több klubjából érkeztek érdeklődők.

Kárpát Zsolt 2023.06.10.

Amatőr ketrecharcosok küzdöttek Győrszentivánon

A HMMAF WHB Group kupát rendezték meg szombaton a Molnár Vid Művelődési Központban. Az amatőr ketrecharcosok látványos és izgalmas meccseken mérték össze erejüket és technikai tudásukat.

Nagy Roland 2023.06.06.

Capoeira bemutató lesz a Széchenyi téren

A tavalyi találkozó után idén is a Széchenyi téren tart látványos bemutatót a Vem Camará Capoeira Sportegyesület, június 10-én, 16 órától. Brazil nagymester vezetésével, kiváló magyar és külföldi capoeiristák adnak ízelítőt a dél-amerikai harcművészet sokszínűségéből.

Nagy Roland 2023.06.01.

MMA gála lesz Győrszentivánon

A WHB-kupáért küzdenek meg a különböző kategóriákban és súlycsoportokban az Amatőr MMA Bajnoki Forduló harcosai Győrszentivánon június 10-én, szombaton.

Ihász Nóra 2022.07.01.

Utánpótláskörkép a győri küzdősportokról

A sportegyesületek egyik legnagyobb kihívása az utánpótláskérdés, a sportolni vágyó fiatalok bevonzása és megtartása. A küzdősportokat különösen nagy próbatétel elé állítja ez a feladat, a test-test elleni kontaktus, valamint a győzelemmel és a vesztéssel járó tanulságok miatt. Három győri egyesületet kérdeztünk a témáról és a lányok jelenlétéről napjaink küzdősportéletében.

Németh Boglárka 2022.03.25.

II. Győri Összetartás Küzdelmek Napja az OSP-ben

Sportos hétvégére csábítanak a karatésok Győrben. Március 27-én, vasárnap délelőtt 10 órától szervezik meg a II. Győri Összetartás Knock Down Karate Küzdelmek Napját az Olimpiai Sportparkban.

Hirdetés