Címke: küzdősport
Hirdetés
Győr+ 2023.11.03.

A mestertől tanulhattak

Brazil jiu-jitsu szemináriumot tartottak a Vital Judo Klubban a napokban. Az eseményt a győri Koko Gym szervezte, melyre az ország több klubjából érkeztek érdeklődők.

Kárpát Zsolt 2023.06.10.

Amatőr ketrecharcosok küzdöttek Győrszentivánon

A HMMAF WHB Group kupát rendezték meg szombaton a Molnár Vid Művelődési Központban. Az amatőr ketrecharcosok látványos és izgalmas meccseken mérték össze erejüket és technikai tudásukat.

Nagy Roland 2023.06.06.

Capoeira bemutató lesz a Széchenyi téren

A tavalyi találkozó után idén is a Széchenyi téren tart látványos bemutatót a Vem Camará Capoeira Sportegyesület, június 10-én, 16 órától. Brazil nagymester vezetésével, kiváló magyar és külföldi capoeiristák adnak ízelítőt a dél-amerikai harcművészet sokszínűségéből.

Nagy Roland 2023.06.01.

MMA gála lesz Győrszentivánon

A WHB-kupáért küzdenek meg a különböző kategóriákban és súlycsoportokban az Amatőr MMA Bajnoki Forduló harcosai Győrszentivánon június 10-én, szombaton.

Ihász Nóra 2022.07.01.

Utánpótláskörkép a győri küzdősportokról

A sportegyesületek egyik legnagyobb kihívása az utánpótláskérdés, a sportolni vágyó fiatalok bevonzása és megtartása. A küzdősportokat különösen nagy próbatétel elé állítja ez a feladat, a test-test elleni kontaktus, valamint a győzelemmel és a vesztéssel járó tanulságok miatt. Három győri egyesületet kérdeztünk a témáról és a lányok jelenlétéről napjaink küzdősportéletében.

Németh Boglárka 2022.03.25.

II. Győri Összetartás Küzdelmek Napja az OSP-ben

Sportos hétvégére csábítanak a karatésok Győrben. Március 27-én, vasárnap délelőtt 10 órától szervezik meg a II. Győri Összetartás Knock Down Karate Küzdelmek Napját az Olimpiai Sportparkban.

Hirdetés