Amatőr ketrecharcosok küzdöttek Győrszentivánon

Kárpát Zsolt Fotó: Vig Norbert
2023.06.10. 16:12

A HMMAF WHB Group kupát rendezték meg szombaton a Molnár Vid Művelődési Központban. Az amatőr ketrecharcosok látványos és izgalmas meccseken mérték össze erejüket és technikai tudásukat.

A Győri Koko GYM MMA SE. szervezte meg a bajnoki kupát, amatőr versenyzők számára. „Ez a mai rendezvény azért nagyon fontos, mert 15 bajnokmeccset bonyolítunk le különböző súlycsoportokban. Emellett lesz legalább 15 olyan összecsapás, ahol kezdők lépnek a ketrecbe. Nekik nincsen semmilyen rutinjuk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a fejlődésük miatt szerezzenek tapasztalatokat. Ez a mostani kupa erre nagyon jó lehetőséget nyújt” – mondta el a Győr+ Médiának Kókai Gábor az MMA elnöke, és a rendezvény főszervezője.

Az esemény fővédnöke dr. Dézsi Csaba András volt. A polgármester a küzdősportok kedvelője, így szívesen kilátogatott az rendezvényre.    

„A judot biztosan nem fogom lecserélni, mert én abban nőttem fel, de nagyon érdekes ez a sportág. Megmondom őszintén csak filmeken láttam eddig ilyet. De úgy gondolom, hogy minél színesebb a paletta Győr városában, annál jobb. Lényeg az, hogy a fiatalok sokat sportoljanak” – nyilatkozta Győr polgármestere.  

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #Győrszentiván | #küzdősport | #MMA |