Címke: kutyák
Hirdetés
Győr+ 2023.12.21.

Kutyafelügyelők Bécsben

Bécsben 2022-ben csaknem 57 ezer kutya élt, ami azt jelenti, hogy minden 35. bécsire jut egy kutya. Noha az osztrák fővárosban pontosan szabályozva van a kutyatartás, időnként így is előfordulnak konfliktusok kutyások és nem kutyások között.

Győr+ 2023.11.07.

„Csomagolt” szőrgombócok voltak a furgonban

Kiskutyák kuporogtak a cigarettát rejtő csomagok alatt egy román furgon rakterében, amikor a sofőrt az M1-es sztrádán ellenőrizték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei.

Németh Boglárka 2023.11.02.

Kalandok kutyával

A menhelyről a világot jelentő deszkákig címmel írt könyvet a győri Szórády József. A kötet ünnepélyes bemutatóját a napokban tartották a Zátonyban.

Győr+ 2023.10.04.

Szagolnak és védenek: különleges rendőrkutyát díjaztak Győrben

Hagyományteremtő céllal alapított díjat dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, hogy a rendőrszakmai munkát segítő négylábú társak közül az arra legérdemesebb minden évben elismerésben részesüljön.

Nagy Roland 2023.10.02.

Kezdődik a németjuhászkutya-világbajnokság Gyirmóton

Október 4-8 között a gyirmóti Alcufer-stadionban rendezik meg a 35. németjuhászkutya-világbajnokságot. Az IGP világbajnokság nyomkövetésből, engedelmes feladatsorból és őrző-védő munkából áll, ezeket a próbákat kell teljesíteni a német juhászkutyáknak és gazdáiknak.

Garamvölgyi Imre 2022.01.09.

A chip segít hazajutni

Bár idén szilveszterkor sem rendezett a város tűzijátékot, az otthoni durrogtatásoknak köszönhetően ebben az évben is több tucat háziállat elkóborlását jelentették be az aggódó gazdik. Ezek egy része – hála a tettre kész önkéntesek munkájának és a regisztrált tarnszpondereknek – már hazajutott, ám sok kisállatot még mindig keresnek.

Földvári Gabriella 2021.06.19.

Agility, a leglátványosabb kutyasport

Százhúsz kutya indulására számítanak június 26-án a 6. Team Agility Kupán, amit ezúttal a dunaszegi sportpályán rendeznek meg. A verseny minden kutya számára nyitott, a pedigréstől a menhelyről mentettig, a picitől a nagytestűig várják az indulókat.

Hirdetés