Címke: köztársasági elnök
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.11.13.

Emlékek a hegy szívében, a bazilika 800 éve

November 11-e Szent Márton, a pannonhalmi monostor, a bazilika és Pannonhalma város védőszentjének ünnepe. Ez alkalomból az elmúlt hétvégén sem maradhatott el a közös, történelmi és szakrális értékeken nyugvó ünneplés, ám az idei más volt, mint a többi. Szombaton a rendezvény részeként Novák Katalin nyitotta meg ugyanis a „Pannonhalmi Bazilika 800” emlékévet, hiszen 2024-ben lesz nyolcszáz éve, hogy a gyönyörű szerzetestemplomot helyreállították és ünnepélyesen felszentelték.

MTI 2022.11.22.

Kárpátaljai gyerekeket fogadott a Sándor-palotában Novák Katalin

Kárpátaljai gyerekeket fogadott Novák Katalin köztársasági elnök kedden a Sándor-palotában. A hazai családszervezetek idei adventi jótékonysági gyűjtésének Novák Katalin a fővédnöke. A befolyt adományokkal a kárpátaljai Ráton működő Szent Mihály Gyermekotthon árváinak karácsonyát szeretnék szebbé tenni.

MTI/Győr+ 2022.05.14.

Beiktatták Novák Katalint, Magyarország államfőjét

Minősített felelősségének nevezte Novák Katalin köztársasági elnök szombaton, hogy elnökként megmutassa, mit jelent számára szülőföldje, Magyarország, a honfitársai, a magyarok, és mit gondol "közös életünkről és világban betöltött helyünkről".

Győr+ 2022.05.10.

Ők lesznek Novák Katalin munkatársai

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Novák Katalin átvette köztársasági elnöki hivatalát. Közvetlen munkatársait is megnevezte. Lássuk kikkel dolgozik majd együtt a köztársasági elnök!

MTI 2022.03.10.

Köztársasági elnököt választ a parlament

Az Országgyűlés csütörtökön dönt Áder János köztársasági elnök utódjáról, a kormányzó Fidesz-KDNP Novák Katalint jelölte a posztra, az ellenzéki frakciók pedig Róna Péter közgazdászt.

Hirdetés