Hirdetés
Címke: közösség
Hirdetés
Győr+ 2021.12.31.

Győr 2021-ben is csodálatos volt!

Győr mindannyiunk számára csodálatos város, hiszen itt élünk, itt dolgozunk, itt szórakozunk. Ez az otthonunk. Rózsa Tamás fotós barátunk összeválogatta a 2021-ben készült kedvenc képeit, amely a város mindennapi életéről szól.

Németh Boglárka 2021.12.14.

Alapítványt hozott létre dr. Dézsiné Szentes Veronika

A győri állatkert önkénteseként egy papagájmentő központ kialakításán dolgozik dr. Dézsiné Szentes Veronika. Az új állatvédelmi törvény kormánybiztosa Ovádi Péter javaslatára létrehozott egy alapítványt, hogy a felelős állattartásra nevelje a gyerekeket, illetve a majdani központ otthont adjon az árván maradt, elkobzott, gazdátlan, vagy beteg madaraknak. Munkáját dr. Andréka György, a Xantus János Állatkert igazgatója is segíti.

Győr+ 2021.11.27.

Aludni tényleg ráérsz máskor is!

Már nagy hagyománya van Győrben a 24 órás vetélkedőnek, amelyen győri középiskolák csapatai vesznek részt. A jó hangulat és a kikapcsolódás garantált, még ebben a borús időben is!

Ficsór Dávid 2021.10.15.

Játék közben ismerik meg a várost a fiatalok

Győri általános iskolák felső tagozatosainak szóló programot indított a Generációk Háza, melyet a RÉV Színház színészeivel és drámatanáraival együtt fejlesztettek ki.

Ficsór Dávid 2021.09.23.

„Érik a szőlő, hajlik a vessző”

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény egy TOP program keretében konzorciumi partnerként pályázatot nyert „Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” címmel. Ennek keretében rendezett szüreti játékokat a napokban, melyen a városrészben élő idősek és gyerekek vettek részt.

KZS/HAK 2021.09.18.

Isten éltesse Győrzámolyt!

Izgalmas és sokszínű programokkal várják szombaton Győrzámolyon a helyieket és természetesen a vendégeket is, hiszen amellett hogy megtartják az I. Győrzámolyi Parasztolimpiát, a „Sángli Gyöpi Bogrács Piknikre” is sor kerül. Ünneplés zajlik tehát javából, ami nem csoda, hiszen a település éppen 750 éves.

Ficsór Dávid 2021.05.20.

Alkoholt nem árulnak, csak lelki fröccsöt!

Közösségi Kávézó nyílt Adyvárosban a Kodály Zoltán utca 2/C szám alatt található tízemeletes földszintjén. A kezdeményezés a győri Család- és Gyermekjóléti Központ nevéhez fűződik és az önkormányzat támogatásával valósulhatott meg hat millió forintból.

Kárpát Zsolt 2021.05.14.

Jöhetnek a lakodalmak

Fellélegezhetnek azok a párok, akik erre a nyárra tervezték esküvőjüket. Május 28-tól ismét lehet lakodalmakat rendezni jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely miniszter. Ezt a döntést a lakodalmak lebonyolításával foglakozó cégek, vállalkozások is nagyon várták.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat