Címke: közösség
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2023.09.30.

Sportnappal építették tovább Újváros közösségét

Már 5. alkalommal rendeztek Ifjúsági Sportnapot Újvárosban, amire a környékbeli iskolák fiataljait invitálták meg a szervezők. Az Újvárosi Lokálpatrióták Egyesülete mini labdarúgó bajnokságot szervezett, melynek keretében a csapatok körmérkőzéseket játszottak a Bercsényi ligeti műfüves pályákon.

Kárpát Zsolt 2023.09.03.

Újvárosban is elbúcsúztatták a nyarat

Nyárbúcsúztatót rendeztek az Újvárosi Művelődési Ház udvarán szombaton délután. A zenei fellépőkkel, kiállításokkal és gyerekprogramokkal fűzerezett eseményen átadták az „Újváros Szolgálatáért díjat”.

Farkas Mónika 2023.07.20.

Tudj meg többet a HaverVagy Győr közösségről!

A HaverVagy nem szekta, nem klub, nem társkereső, csak nyitott és jó fej emberek közössége. A fővárosban már 14 éve, Győrben 2 éve működik a folyamatosan bővülő csoport, az ismerkedésre rendszeresen találkozókat, programokat, közös kirándulásokat és nyaralásokat szerveznek. A legnépszerűbbek az úgynevezett "klikkmentes bulik", ahol az érkezőket négyfős asztalokhoz sorolják be, majd 30 percenként váltják a helyeket, hogy vadidegen emberek is szóba álljanak egymással, hiszen bárkiben ott lehet az, ami a másik számára értékes és érdekes.

Csollán Tamara 2023.06.07.

Újabb kötettel gazdagodott a városrészi monográfiák sorozat

Június 5-én, hétfőn, a Bezerédj-kastély Művelődési Házban mutatták be dr. Laczkovits-Takács Tímea önkormányzati képviselő és Bősze Levente Ménfőcsanak és Gyirmót városrész közösségei című monográfiáját.

Ficsór Dávid 2023.03.13.

Friss disznótorossal várták a véradókat Börcsön

A lelkes kollégáimhoz hasonlóan rendszeres résztvevője vagyok a Kisalföld által szervezett médiavéradásnak. Nagyapám több mint százszoros véradó, s szeretnék én is a nyomdokaiba lépni, tovább vinni odaadását, hisz egy rövid procedúrával, egy kis tűszúrással legalább három életet lehet megmenteni.

HAK 2023.02.12.

Berkes Gyula atya már a rehabilitációját tölti

Ahogy arról a Győr+ Média is többször beszámolt a nádorvárosi plébános, Berkes Gyula atya komoly szívműtéten esett át Budapesten. Szerencsére az operáció jól sikerült és a közösségi médiának köszönhetően a hívek folyamatosan értesülnek szeretett plébánosuk állapotáról.

J. Kovács Andrea 2022.11.15.

Megyei program a kertészkedésért

Sokszor halljuk a szemléletváltozás szükségességét azért, hogy fenntarthatóbb, egészségesebb világban élhessünk. Ehhez ad segítséget az a most induló megyei „Kiskert program”, mely több szervezet részvételével és közreműködésével valósulhat meg. A városháza dísztermébe érdeklődéssel és kérdésekkel felkészülten érkeztek a kertészkedésben jártas vagy azt éppen elkezdeni szándékozó résztvevők.

Ficsór Dávid 2022.10.18.

Nem féltek a jégre menni   

Fogyatékkal élőknek tartottak jeges sportnapot kedden a Győri Jégsport Központban. A résztvevők játékos feladatokon keresztül ismerkedhettek meg az egyedi körülmények között űzött sportágakkal. Az Emberség DSE szervezésében megvalósuló rendezvény mellé támogatóként a Széchenyi István Egyetem, a Győri ETO HC és a Büchl Hungária Kft. is odaállt. A programra négy intézményből érkeztek csoportok, őket az egyetem rekreáció szakos hallgatói segítették mindenben.

Hirdetés