Címke: közösség
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2024.04.22.

A belvárosi nyugdíjasok örülnek a klubháznak 

Hétfőn is folytatódott a „Beszélgess a polgármesterrel!” sorozat. A Belvárosi I. Nyugdíjas Klub tagjaival az új klubházban találkozott dr. Dézsi Csaba András. A népes hallgatóság egybehangzó véleménye szerint valóban nagy szükség volt a házra, amit jól ki tudnak használni a különböző programjaikon.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.19.

Aki szakértelemmel és szeretettel varázsol pezsgő kulturális életet

A Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ nem csak a városrészben élőknek kínál folyamatosan színvonalas kulturális programokat, hanem a győrieknek és a környező településeken élőknek egyaránt, hiszen egész évben izgalmas műsorkínálattal szólítják meg a nagyközönséget. Tavasszal is dömping van az intézményben, erről is beszélt Juice című műsorunkban Prédlné Németh Margit, a létesítmény igazgató-helyettese.

Havassy Anna Katalin 2024.04.06.

Egy ilyen motor megköveteli a stílust a sofőrjétől

A BMW Motorrad Club Hungary 2024-es szezonnyitó találkozóját tartották meg április 6-án Győrben, amelyre közel 100 motoros érkezett. Volt kirándulás a Bakonyba és számos érdekes előadást is meghallgathattak a résztvevők. A Győr+ Média pedig a szervezőkkel is beszélgetett.

MTI 2024.01.24.

Bábolnán alakul meg az ország első energiaközössége

Az önkormányzat vezetésével Bábolnán alakul meg az ország első, üzemszerű működésre képes és hivatalosan bejegyzett, jórészt napelemekre alapuló energiaközössége - közölte a település polgármestere szerdai sajtótájékoztatóján.

Mihályi Orsi 2024.01.24.

Boszi suli, avagy 2024-ben is léteznek boszorkányok?

Vannak még boszorkányok 2024-ben? Kik azok a boszorkányok és mitől boszi a boszi? Rudolph Czigler Judit és Illek Andi mesél a 'jó boszik' közösségéről, ahol olyan emberek gyűltek össze, akik különleges képességekkel rendelkeznek.

szerző és fotó: Győr+ 2023.12.20.

Lokálpatriótaként a közösségért

Huszár Gábor Gyárváros, Likócs, Jancsifalu fejlődéséért felelős polgármesteri megbízott és Morvay László peremkerületekért felelős polgármesteri tanácsadó vállalta azt a kihívást, hogy Herkely Ákos kollégánkkal beszélget a megváltó születésének hetében.

HAK 2023.10.15.

Huszonöt éve szeretjük a Győri Régiségvásárt! – sok fotóval!

Jeles születésnaphoz érkezett a Győri Régiségvásár október 15-én, ugyanis 25. születésnapját ünnepelte. Negyed évszázada része már a győriek és a környéken lakók életének, s bízunk benne, még hosszú-hosszú évtizedekig járhatunk nézelődni, vásárolni, beszélgetni.

Győr+ 2023.10.11.

Kanadai atyával építenek közösséget

A hit kultúrákon átívelő erejével épít közösséget a győri Széchenyi István Egyetem a nemzetközi keresztény hallgatók számára a kanadai Andrew Lee közreműködésével. Az atya az őszi félévben nyolc alkalommal várja az érdeklődőket. Az intézmény kiemelt figyelmet fordít a nemzetközi hallgatókra is, és olyan programokat szervez számukra, amelyek hozzájárulnak mentális jóllétükhöz.

Zombai-Kovács Ákos 2023.09.30.

Sportnappal építették tovább Újváros közösségét

Már 5. alkalommal rendeztek Ifjúsági Sportnapot Újvárosban, amire a környékbeli iskolák fiataljait invitálták meg a szervezők. Az Újvárosi Lokálpatrióták Egyesülete mini labdarúgó bajnokságot szervezett, melynek keretében a csapatok körmérkőzéseket játszottak a Bercsényi ligeti műfüves pályákon.

Hirdetés