Címke: közösség
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.06.09.

Először lesz civil nap Ménfőcsanakon

Június 11-én, szombaton rendezik meg Dr. Laczkovits-Takács Tímea szervezésében az I. Ménfőcsanaki Civil Napot. Az eseményt a Bezerédj-kastély udvarán tartják. A program célja, hogy a városrész civil közösségei bemutatkozzanak, ismertessék tevékenységüket, valamint a jövőbeli terveiket, továbbá, hogy az itt élők szabadon csatlakozhassanak hozzájuk.

Ficsór Dávid 2022.05.26.

Tagokat toboroz a Fidelitas Győr

A kampányban való aktív részvétel után a tagtoborzásra helyezi a hangsúlyt a Fidelitas Győr. Ezt mondta a Győr+ Médiának a szervezet elnöke egy csütörtöki sajtótájékoztatón.

Győr+ 2022.05.14.

Tovább versenyeznek egymással a városrészek

Folytatódik a programsorozat, amelynek során a legsportosabb városrészt keresik. Érzékenyítő programok és közös sportolás, ezúttal a Széchenyi Egyetem mellett.

Győr+ 2022.04.16.

Húsvéti mesekert Marcalvárosban

Van egy társasházi kert Marcalvárosban, ahol időről-időre varázslatos dolgok történnek. A kis közösségi kert most újra megszépült, ezúttal a húsvét jegyében.

Győr+ 2022.03.18.

Hazajáró Menfőcsanakról: egy műsor az értékekről

A Hazajáró című televíziós műsor idén is országjárásra indult. Laczkovits-Takács Tímea, önkormányzati képviselő jóvoltából Ménfőcsanakon is lesz közönségtalálkozó március 22-én kedden, 17:30-tól a Bezerédj-kastély nagy pincéjében. 

Győr+ 2021.12.31.

Győr 2021-ben is csodálatos volt!

Győr mindannyiunk számára csodálatos város, hiszen itt élünk, itt dolgozunk, itt szórakozunk. Ez az otthonunk. Rózsa Tamás fotós barátunk összeválogatta a 2021-ben készült kedvenc képeit, amely a város mindennapi életéről szól.

Németh Boglárka 2021.12.14.

Alapítványt hozott létre dr. Dézsiné Szentes Veronika

A győri állatkert önkénteseként egy papagájmentő központ kialakításán dolgozik dr. Dézsiné Szentes Veronika. Az új állatvédelmi törvény kormánybiztosa Ovádi Péter javaslatára létrehozott egy alapítványt, hogy a felelős állattartásra nevelje a gyerekeket, illetve a majdani központ otthont adjon az árván maradt, elkobzott, gazdátlan, vagy beteg madaraknak. Munkáját dr. Andréka György, a Xantus János Állatkert igazgatója is segíti.

Győr+ 2021.11.27.

Aludni tényleg ráérsz máskor is!

Már nagy hagyománya van Győrben a 24 órás vetélkedőnek, amelyen győri középiskolák csapatai vesznek részt. A jó hangulat és a kikapcsolódás garantált, még ebben a borús időben is!

Hirdetés