Címke: közbiztonság
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.03.29.

Korábban kezdték a húsvéti locsolást a Városrendészek

A Városrendészet Győr munkatársai ahol tudnak, segítenek. Évek óta szolgálják a győri lakosok biztonságát. S mivel a járőrök között többnyire férfiak teljesítenek szolgálatot, érhető módon készülnek a húsvét hétfői locsolkodásra is. Egy járőrpárosnak azonban egy kicsit korábban kellett a vödör után nyúlnia…

Havassy Anna Katalin 2024.03.19.

Tolva akart ellopni egy robogót az ittas férfi Győrben

A hajmeresztő mutatvány azonban meghiúsult, köszönhetően a Városrendészet Győr éber munkatársainak, akiknek az ittas férfi már korábban is feltűnt a járőrözés során. Ismét jókor voltak jó helyen, s határozott intézkedésüknek köszönhetően nem véglegesen kötötték el a kétkerekűt.

Havassy Anna Katalin 2024.02.18.

Éjjel-nappal a győri lakosok szolgálatában

A Városrendészet Győr 2020 óta szolgálja a győri lakosokat, ám még mindig számos kérdés merül fel a munkájukat illetően. A hozzánk eljutó olvasói felvetésekre Miletics Mór szakmai igazgatótól kértünk válaszokat.

Győr+ 2024.02.01.

RAILPOL: 730 vasútállomást és 650 vonatot ellenőriztek

A RAILPOL (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) koordinálásával fokozott vasútbiztonsági ellenőrzést tartott a rendőrség az elmúlt héten, január 23-án 7 órától január 24-én 7 óráig. A nemzetközi művelet részeként közel ezer rendőr, és százhatvan társszervi munkatárs – szolgálati kutyákat is bevetve – ellenőrizte a hazai és nemzetközi személyszállító vonatokat, valamint a pályaudvarokat.

P. Csapucha Adrienn 2024.01.30.

Dr. Dézsi: sokoldalúak vagyunk mi győriek, ezért is fejlődik a város!

A Magyar Kultúra Hetét ünnepeltük Győrben az elmúlt napokban, így a kultúra és a művészet kapta a főszerepet a kedden tartott polgármesteri viziten a Győr+ Rádióban. A város fejlődik, így a fejlesztésekről is szó esett. Győr az elmúlt időszakban számos területen jelentős eredményeket ért el, a munka pedig folytatódik 2024-ben is.

P. Csapucha Adrienn 2024.01.18.

Dr. Dézsi: „A köztisztaságban, a közbiztonságban és a közlekedésben nem lehet alkut kötni!”

Bővelkedett témában az év második polgármesteri vizitje. Csütörtökön ugyanis ismét rádiónk stúdiójába látogatott dr. Dézsi Csaba András, aki az aktualitások között beszélt a belvízhelyzetről, a parkolóhelyek fejlesztéséről, de a Városrendészet meglétének jelentősége és a köztisztaság is szóba került a közel egy órás találkozón.

Havassy Anna Katalin 2024.01.12.

„Ilyenkor egy hívás akár életet is menthet!”

Kissé elszoktunk már a kemény fagyoktól, így érzékenyebben érintenek mindenkit a fagyok. Különösen igaz ez a fedél nélküliekre, akikre a Hajléktalanokat Segítő Szolgálaton kívül a Városrendészet Győr munkatársai is kiemelten figyelnek. Győrben aki kész elfogadni a segítséget, nem marad gondoskodás nélkül!

Hirdetés