Címke: kórház
Hirdetés
Győr+ 2023.12.21.

Szigorítják a maszkhasználatot a győri kórházban

A Covid-19 vírusfertőzések számának mind a betegek mind a dolgozók körében történő ugrásszerű emelkedése miatt szükséges a maszkhasználat szigorítása a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban.

J. Kovács Andrea 2023.12.19.

Munkatársait köszöntötte a kórház

Karácsonyi műsor keretében köszöntötte munkatársait a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház vezetősége. A Győri Nemzeti Színház zenés-énekes összeállításában közreműködött Lázin Beatrix, Krasznai Tamás, Kertes Anna, Medveczky Szabolcs és Medveczky Noémi.

Győr+ 2023.12.01.

Légy Te is Angyal!

Segíts és legyen a Te érdemed egy beteg kisgyermek mosolya!

P. Csapucha Adrienn 2023.11.23.

Dr. Dézsi: Tudatos fejlesztésbe kezdtünk!

Hosszú a fejlesztések sora Győr városában, a beruházások pedig nem állnak meg a jövőben sem. Különböző projektekről is beszélt dr. Dézsi Csaba András csütörtökön a polgármesteri viziten, na és persze arról, hogy ezek a fejlesztések jól láthatók a nemrégiben elstartolt honlapján, ahol a többi között egy konzultáció is indul.

Győr+ 2023.10.26.

Látogatási korlátozások a győri kórházban

A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház a Covid-19 okozta megbetegedések számának emelkedése miatt október 27-től, péntekről határozatlan időre látogatási korlátozást vezet be.

Győr+ 2023.08.31.

Dollinger-díjat kapott dr. Gunther Tibor

Dr. Gunther Tibor PhD traumatológiai, ortopédiai és kézsebészeti szakmacsoport-vezető főorvos, egyetemi docens, a Petz Aladár Egyetemi Kórház oktatási igazgatóhelyettese vette át idén Magyarország legrangosabb ortopéd-szakmai elismerését, a Dollinger-díjat a Magyar Ortopéd Társaság 64. éves kongresszusán Egerben.

Szöveg és fotó: Pécskai István 2023.05.12.

A gyermekgyógyászatot támogatják a vadászok

Az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. különösen fontosnak tartja, hogy támogassa a gyermekek gyógyítását. A szervezet legutóbb 863 028 forintot adományozott a győri Petz Aladár Egyetemi Oktatókórháznak. Ezzel egy 1,1 millió forintba kerülő, hidrogénkilégzési teszt elvégzéséhez szükséges készülék megvásárlását támogatta.

Hirdetés