Címke: korcsolyázás
Hirdetés
Ficsór Dávid 2024.01.23.

Veszélyes a vékony jég

Az elmúlt időszakban többször volt tartósan 0 fok alatti hőmérséklet Győrben és környékén, a folyókon és az állóvizeken is megindult a jegesedés, most azonban enyhül az idő.

Győr+ 2024.01.19.

A jégen is biztonságban

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság néhány jó tanáccsal szeretné felhívni a téli sportok kedvelőinek figyelmét a megelőző óvintézkedésekre.

HAK 2023.12.09.

Most hétvégén is mindenkit vár a győri adventi forgatag

Ahogy megszoktuk, a város szívében, a Belvárosban található az adventi vásár, ahol mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb programot, a legfinomabb forralt bort, vagy teát, a remek falatokat és a karácsonyi ajándékokat is beszerezhetjük. Ezen a hétvégén is mindenkit sok szeretettel vár a győri advent!

MTI 2023.02.09.

Életveszélyes a Balaton jege

Életveszélyes jelenleg a Balaton jegén tartózkodni - figyelmeztetett a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján csütörtökön.

Nagy Roland 2022.10.19.

Indul a koriszezon: november elején nyit a jégpálya

Az UNI Győr ETO HC jégkorongcsapata a második vonalban kezdte el a felnőttbajnokságot, az egyesület utánpótlás gárdái pedig továbbra is sikeresen szerepelnek. Nem csak a klub játékosainak létszámán mérhető az, hogy mennyire népszerűek a jeges sportok Győrben. Minden évben rengetegen élnek a közönségkorcsolyázás lehetőségével, amely november első hétvégéjétől ismét beindul. A jeges témákról Nagy Ákossal, az UNI Győr ETO HC ügyvezetőjével beszélgettünk.

Győr+ 2022.01.22.

Jégpályák Éjszakája hatodszor

A Magyar Jégkorong Szövetség 2022-ben hatodszor szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját, a legnagyobb hazai télisport-rendezvényt.

Győr+ 2022.01.16.

Az öttevényi jégkirály és a győri korcsolyázás kezdetei

152 évvel ezelőtt, 1870–71 telén egy új és egyre népszerűbb téli sportnak kezdtek hódolni a győriek: a korcsolyázásnak. A Győri Korcsolyázó-Egylet első nyilvános eseménye a korabeli híradások szerint kétezer nézőt vonzott. A városban 1889-ben nagy sikerű bemutatót tartott „a magyar jégkirály”.

Győr+ 2021.11.26.

Korcsolyázzon Pannonhalmán!

Pannonhalma télen is számtalan élményt kínál. December 3-tól január 9-ig már korcsolyapálya is várja a kis városba látogatókat. A kori nélkül érkezőknek jó hír, hogy a 900 Ft-os belépőjegyben a korcsolyabérlés is benne van. A pontos nyitvatartásról a cikkünk végén található elérhetőségeken lehet tájékozódni. December 18-án érdemes szétnézni a Pannonkamra karácsonyi vásárban, közvetlenül a koripálya mellett.

Hirdetés