Porta Látogatóközpont

Korcsolyázzon Pannonhalmán!

Győr+
2021.11.26. 15:30
Hirdetés

Pannonhalma télen is számtalan élményt kínál. December 3-tól január 9-ig már korcsolyapálya is várja a kis városba látogatókat. A kori nélkül érkezőknek jó hír, hogy a 900 Ft-os belépőjegyben a korcsolyabérlés is benne van. A pontos nyitvatartásról a cikkünk végén található elérhetőségeken lehet tájékozódni. December 18-án érdemes szétnézni a Pannonkamra karácsonyi vásárban, közvetlenül a koripálya mellett.

Hirdetés

Természetesen az sem fog unatkozni, aki nem szívesen megy a pályára. Erről a Pannonhalma Porta gondoskodik.

Az új látogatóközpont fő attrakciója az országosan is egyedülálló, a török kori végvári harcokat bemutató interaktív kiállítótér, ahol egy virtuális időutazásnak köszönhetően, a végvárak világába nyerhetnek betekintést az érdeklődők. A múltat a jövő eszközeivel élhetik át: belevethetik magukat többek között egy 16. századi vár mindennapi életébe, vagy egy akkor zajló vásári forgatagba.

A 21. századi eszközök azt is lehetővé teszik, hogy 15 ezer katonával együtt hallgassák meg Zrínyi lelkesítő beszédét, de akár bepillanthatnak a háremek varázslatosan csillogó világába. A kiállításon kívül itt találjuk a Tourinform Irodát és a helyi termékek boltját is. A kulináris élményekre vágyók a Porta Étteremben válogathatnak ízletes falatok között. A számtalan kikapcsolódási lehetőség miatt tehát az adventi időszakban is érdemes ellátogatni Pannonhalmára.

PANNONHALMA PORTA LÁTOGATÓKÖZPONT

Pannonhalma, Mátyás király utca 3. • +36 96 960 072

www.pannonhalma.hu www.facebook.com/pannonhalmaturizmus

(x)

Hirdetés
Kapcsolódó témák: #advent | #korcsolyázás | #Pannonhalma |