Címke: Klímaexpo
Hirdetés
Bajzát Zsuzsi 2023.09.21.

Széleskörű összefogás az idei Klíma Expón

Idén már harmadik alkalommal rendezik meg Győr legzöldebb eseményét, a Győri Klíma Expót, mely október 5. és 7. között várja az érdeklődőket az Olimpia Sportparkban. A rendezvény létrejöttéhez sok partnerintézményre és szervezetre van szükség, idén is csatlakozott a szervezőkhöz a Széchenyi István Egyetem és a Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesülete.

Győr+ 2023.09.15.

Fesztivál a környezettudatosság jegyében

Kevesebb mint egy hónap múlva startol a környezettudatosság jegyében szervezett fesztivál, azaz a III. Klíma Expo és II. Győri Zöld Futás. Az Olimpiai Sportparkban október 5-e és 7-e között várják az érdeklődőket.

Ficsór Dávid 2022.09.30.

Konkrét – II. Győri Klíma Expo

Szeptember 30. és október 2. között az Olimpiai Sportparkban rendezik meg a II. Győri Klíma Expo-t. A rendezvényről Herman Etelka környezetvédelmi osztályvezető, valamint dr. Szálasy László a Környezetvédelmi Bizottság elnöke beszélt Konkrét című műsorunkban.

J. Kovács Andrea 2022.09.29.

A Fertő-Hanság Nemzeti Park a zöld fesztiválon

Akik kilátogatnak hétvégén a II. Győri Klíma Expo-ra, értékes időt tölthetnek a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság standjánál. Babos Attilával, a természetvédelmi szervezet, Ökoturisztikai és Környezeti Nevelési Osztály, osztályvezetőjével beszélgettünk.

Győr+ 2022.09.22.

Az Arrabona EGTC nélkül nem lenne teljes a II. Zöld Győri Klíma Expo

A Győr+ Rádióban Herkely Ákos beszélgetett Németh Tamással az Arrabona EGTC egyik igazgatójával, aki a hamarosan sorra kerülő „II. Zöld Győri Klíma Expo” egyik szakmai szervezője is. Érdekes beszélgetés szakmáról, környezetvédelemről, fenntarthatóság és hosszan lehetne még sorolni. Legjobb azonban, ha meghallgatják!

J. Kovács Andrea 2022.08.31.

Betétdíjas palackok az élhetőbb világért

A szeptember végén nyíló II. Győri Klíma Expo kiemelt támogatója az Alcufer Kft. Horváth Ferenccel, a cég tulajdonos-ügyvezetőjével, a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetségének elnökével beszélgettünk.

J. Kovács Andrea 2022.07.24.

Szemléletformáló környezetvédelmi kiállítás

Javában zajlanak a II. Győri Klíma Expo előkészítő munkálatai. Herman Etelka, a Környezetvédelmi Osztály vezetője kollégáival már a szeptember 30. és október 2. között zajló rendezvényt szervezi.

Hirdetés