Címke: Klíma Expo Győr
Hirdetés
Győr+ 2022.10.10.

Közösen egy élhető jövőért!

Szakmai nappal indult a II. Győri Klíma Expo az Olimpiai Sportparkban, ahol vállalatok képviselői és diákok vehettek részt szakmai előadásokon, kiállításokon. Természetesen a Pannon-Víz Zrt. is képviseltette magát a rendezvényen.

J. Kovács Andrea 2022.10.05.

Minden korosztályt megszólított a GYHG

A múlt hétvégén tartották városunkban a II. Zöld Expo az MVM Energiájával című szemléletformáló kiállítást. Az eseményt támogatta és azon saját standdal is bemutatkozott a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft, melynek ügyvezető igazgatójával, Nagy Csabával beszélgettünk.

Ficsór Dávid 2022.09.30.

Elstartolt a II. Győri Klíma Expo!

A pénteki szakmai nap megnyitójával elindult a „II. Győri Klíma Expo az MVM energiájával”. Az idén három napos rendezvény első napját az iskolásoknak, valamint a vállalat- és településvezetőknek szentelték. A több mint 600 fiatal megtekintheti a 42 kiállító interaktív standját, a cégek és települések képviselői pedig szakmai előadásokon bővíthetik fenntarthatósággal, energia- és vízgazdálkodással kapcsolatos tudásukat.

J. Kovács Andrea 2022.09.30.

Kezdődik a II. Győri Klíma Expo

Szakmai nappal indul pénteken a II. Győri Klíma Expo az Olimpiai Sportparkban. A vasárnapig tartó nagyszabású esemény szombati és vasárnapi programjaira elsősorban a családokat várják.

Győr+ 2022.09.22.

Az Arrabona EGTC nélkül nem lenne teljes a II. Zöld Győri Klíma Expo

A Győr+ Rádióban Herkely Ákos beszélgetett Németh Tamással az Arrabona EGTC egyik igazgatójával, aki a hamarosan sorra kerülő „II. Zöld Győri Klíma Expo” egyik szakmai szervezője is. Érdekes beszélgetés szakmáról, környezetvédelemről, fenntarthatóság és hosszan lehetne még sorolni. Legjobb azonban, ha meghallgatják!

Győr+ 2022.09.21.

Családi programokkal is vár a II. Győri Klíma Expo

Herman Etelka, a városháza környezetvédelmi osztályának vezetője, a II. Győri Klíma Expo egyik motorja és főszervezője volt a Győr+ Rádió vendége, akivel Herkely Ákos kollégánk beszélgetett.

Kárpát Zsolt 2022.09.16.

Két hét múlva Győri Klíma Expo

Szakmai előadásokkal és közönségvonzó programokkal rendezik meg szeptember 30-tól október 2-ig a 2. Győri Klíma Expót a Győri Olimpiai Sportparkban. Ez lesz a témája a Konkrét ma esti adásának a Győr+ TV-ben.

J. Kovács Andrea 2022.09.12.

Milyen lesz a jövő háza?

A II. Győri Klíma Expót több vállalkozás is magáénak érzi, támogatásra érdemesnek találja. Ilyen a Leier Hungária Kft. is, melynek ügyvezetőjével, Komlós Andorral beszélgettünk.

J. Kovács Andrea 2022.09.09.

Ezer hektár erdő a város körül

A szeptember 30-án nyíló II. Győri Klíma Expo támogatói között ott találjuk a Kisalföldi Erdőgazdaságot is. Limp Tiborral, a társaság igazgatójával beszélgettünk.

Hirdetés