Címke: Klíma Expo Győr
Hirdetés
Herkely Ákos 2023.12.30.

Mélyvíz – Érzékenyítés és környezetvédelem

Dr. Buruzs Adrienn, a Széchenyi István Egyetem Alkalmazott Fenntarthatóság Tanszék docense és Kondor Ádám, az AMASE 360 cég alapítója, társtulajdonosa látogatott el a Győr+ Média szerkesztőségébe.

Herkely Ákos 2023.11.08.

Dr. Buruzs Adrienn docens és dr. Lampert Bálint egyetemi adjunktus a Mélyvízben

Dr. Buruzs Adrienn a Széchenyi István Egyetem Alkalmazott Fenntarthatóság Tanszék docense és dr. Lampert Bálint egyetemi adjunktus, az Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kar Neveléstudományi és Pszichológia Tanszék részéről látogatott kedden este a Mélyvízbe, ismét Herkely Ákoshoz.

Németh Boglárka 2023.10.07.

Fákkal a zöldebb bolygóért

A III. Győri Klíma EXPO a környezetvédelem, a fenntarthatóság és klímaváltozás kérdése mellett a zöld megállapodások helyszíne is. Szombat délelőtt, az egyik kiállító, a 10 millió Fa Alapítvány standjánál megállapodási szerződés született. Az együttműködés értelmében a legnagyobb győri bevásárlóközpont menedzsmentje egy összegű, 2,5 millió forintos támogatást biztosít az alapítványnak fák vásárlására és ültetésére, melyeknek a győri állatkert ad otthont, ahol a fák utógondozása történik majd.

Győr+ 2023.10.07.

Győr klíma expója mindig zöldebb – sok FOTÓ!

Csütörtök óta tart, és jobbnál-jobb környezettudatos programokat kínál a III. Győri Klíma EXPO, melyre szombaton is rengetegen kilátogattak. Az Olimpiai Sportparknál kézművesek minőségi portékái sorakoztak, de kicsik és nagyok részvételével elstartolt a II. Győri Zöld Futás is.

Németh Boglárka 2023.10.06.

Balogh Levente volt a III. Klíma EXPO vendége

Csütörtökön elstartolt a III. Győri Klíma EXPO, melyet a fenntarthatóság és környezettudatosság jegyében szerveznek meg évről-évre az Olimpiai Sportparkban. A standok mellett kerekasztal beszélgetések és előadások is színesítik a háromnapos programot. A csütörtök esti sztárvendég Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa, a Cápák között televíziós műsor zsűritagja, befektető adott elő arról, cégei hogyan alkalmazkodnak a XXI. századi klímaváltozás kihívásaihoz.

Győr+ 2023.10.06.

Kerékpáros és rolleres felvonulás az Expón!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata harmadik alkalommal rendezi meg a rangos díjjal kitüntetett Győri Klíma EXPO-t. Az október 5-én nyíló háromnapos, öko-tematikus kiállításnak ismét a győri Olimpiai Sportpark ad otthont, de a városban is fontos „zöld események” lesznek.

J. Kovács Andrea 2023.10.05.

Megnyitotta kapuit a III. Győri Klíma Expo

Csütörtöktől látogatható a „III. Győri Klíma Expo az MVM energiájával” elnevezésű környezetvédelmi kiállítás az Olimpiai Sportparkban. Győr legzöldebb eseménye október 5-7. között várja az érdeklődőket.

Bajzát Zsuzsi 2023.10.04.

Csütörtökön indul a III. Győri Klíma Expo

A finishéhez érkezett a szervezés, csütörtöktől ökotudatos helszínné változik az Olimpiai Sprtpark, itt rendezik meg a III Győri Klíma Expót, amelyre már nagyon sokan készülnek.

Kárpát Zsolt 2023.10.04.

Konkrét: indul a 3. Győri Klíma EXPO

Idén harmadik alkalommal rendezik meg Győr legzöldebb eseményét, a Győri Klíma EXPO-t, amely október 5-e és 7-e között várja az érdeklődőket az Olimpia Sportparkban.

Hirdetés