Címke: kismama
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.10.04.

Szívvel-lélekkel: Nyúlon dolgozik az év védőnője

Szeretni kell a gyerekeket és tisztelni a szülőket, akkor elégedett a nap végén, ha úgy érzi mindent megtett a gondozottjaiért – Sági Évát választották idén az Év Védőnőjének.

P. Csapucha Adrienn 2023.08.17.

Külföldi lapokban hódítanak a győri Jancsovics Dóra fotói

Családja mellett a fotózás az élete Jancsovics Dórának, aki női szemmel fókuszál a nőiességre. Finom bája képeiről is visszaköszön, de ez is az egyik célja, hogy a szebbik nem képviselőiből kihozza a maximumot. Erre pedig a szakma is felfigyelt, hiszen az angol Prestige Models Magazine-ban és a nemzetközi International Kid Model Magazine-ban is megjelentek már a képei.

Győr+ 2022.05.20.

Idén is keresik az év védőnőjét!

A magyar családok számára a védőnők nyújtják a legfőbb támaszt, hiszen ők azok, akik több mint 105 éve a szülők szakmai segítői és támogatói. Felkészítik őket a kicsi érkezésére, tanácsokat adnak a gyermekneveléssel kapcsolatban, és vigyáznak a baba, illetve az édesanya egészségére. Munkájukat, áldozatos tevékenységüket a Magyar Védőnők Egyesülete ezúttal is az Év Védőnője díjjal ismeri el. A szülők és a hozzátartozók a korábbi évekhez hasonlóan idén is szavazhatnak a kedvenc védőnőjükre közönségdíj kategóriában.

Győr+ 2022.01.17.

Szülésre Hangoló I.

A Győribaba Portál a Tiason 5D Diagnosztikai Központtal karöltve havi rendszerességű, ingyenes programsorozatot indít.

Tóth Vivien 2021.10.20.

Akiknek előbb érdemes bejelenteni a terhességet, mint néhány rokonnak

Az első pozitív teszt utáni örömmámort hamar felváltja az aggódás, hogy a terhességet mikor érdemes bejelenteni a családnak, barátoknak, munkatársaknak. Ez valóban a szülők egyéni döntése, azonban bizonyos, a rendszeresen látogatott szakembereknek minél hamarabb be kell jelenteni a várandósságot.

Győr+ 2021.05.04.

Elfogták a kismamára támadó férfit

A győri járőrök rövid időn belül elfogták azt a 25 éves férfit, aki minden ok nélkül, hátulról megütött egy utcán sétáló kismamát - írta a police.hu.

Hirdetés