Rendőrség

Elfogták a kismamára támadó férfit

Fotó: police.hu
Győr+
2021.05.04. 10:51

A győri járőrök rövid időn belül elfogták azt a 25 éves férfit, aki minden ok nélkül, hátulról megütött egy utcán sétáló kismamát - írta a police.hu.

A rendőrségre május 3-án délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy Győrben, a Liezen-Mayer utcában megtámadtak egy kismamát.

A sértett a rendőröknek elmondta, hogy egy ütést érzett a tarkóján, amitől térdre esett. Amikor körülnézett egy sötét ruhás, maszkos férfit látott a közelében, akit kérdőre vont, hogy miért bántotta, azonban a támadó válasz nélkül sarkon fordult és elindult az Erzsébet-liget irányába.

Az asszony kiabálására egy járókelő figyelt fel, aki odalépett hozzá, hogy segítséget nyújtson. Ezt látva a feltételezett elkövető visszafordult, majd megszaporázta a lépteit és futva elhagyta a helyszínt. A kismama személyleírása alapján a győri járőrök beazonosították, és rövid időn belül a Bajcsy-Zsilinszky utcában elfogták a verekedőt.

A nyomozók I. József 25 éves lakcím nélküli férfit – őrizetbe vétele mellett – garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elismerte a tettét, azonban nem tudott érdemi választ adni arra, hogy miért bántotta a számára ismeretlen nőt.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó témák: #kismama | #rendőrség | #támadás |