Címke: Kisfaludy Károly Könyvtár
Hirdetés
Szerző és fotó: Venesz Klaudia 2024.03.22.

A bíró dilemmája – az első és utolsó halálos ítélet

Dulai Péter könyvének bemutatójára várta az érdeklődő közönséget a Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár. Az Amiért halál járt önmagában is érdekes olvasmány, de az est kuriózuma dr. Nagy Zoltán büntetőbíró jelenléte volt.

Pulai Sarolta 2023.08.17.

Pelenkázó pontot alakítottak ki a Kisfaludy Könyvtárban

Hiánypótló beruházást adtak át csütörtök délelőtt a Kisfaludy Könyvtárban. A győri belvárosban először alakítottak ki Pelenkázó pontot, amelyet nyitvatartási időben bármely kisgyerekes család használhat.

Földvári Gabriella 2023.04.19.

Kiállítás népszerűsíti a Győri Értéktárat

A győri értékeket bemutató kiállítás nyílt szerdán a Kisfaludy Károly Könyvtárban, ahol az értéktárba javaslatot tevőket emléklappal jutalmazta Szeles Szabolcs alpolgármester, a bizottság elnöke.

Németh Boglárka 2022.09.27.

Változások a könyvtárban

Változik a nyitvatartás a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi térben, valamint a hozzátartozó fiókkönyvtárakban és művelődési házakban. Jelenleg minden nap délután 1 és este 6 óra között csak a Baross út 4. szám alatti Kisfaludy Könyvtár tart nyitva, innét ugyanezen idősávban van lehetőség a kölcsönzésre is. A gyirmóti és a ménfőcsanaki művelődési ház pedig csak a kiemelt programok idejében látogatható. Dr. Horváth Sándor Domonkos igazgató jó hírekkel is szolgált: januárra elkészül az energia szempontból is korszerű Hermann Ottó utcai épület, valamint bár új helyszínen, de megtartják a Könyvszalont is.

Győr+ 2022.09.16.

Információk az aktuális könyvkölcsönzésről

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér hivatalos közösségi oldalán tette közzé az alábbi fontos információkat, amelyek az aktuális könyvkölcsönzési lehetőségekről szólnak.

Földvári Gabriella 2022.06.06.

Vásár és író-olvasó találkozók

Könyvújdonságok, író-olvasó találkozók várnak ránk az Ünnepi Könyvhét alkalmából június 9–11. között Győrben. Az eseményt Zalán Tibor József Attila-díjas író, költő, drámaíró nyitja meg csütörtökön 16 órakor a Kisfaludy Könyvtárban,

Földvári Gabriella 2022.02.25.

Barátom a természet

Dr. Alexay Zoltán 85 évesen még tegnap is ült a Szigetköz egyik les-kunyhójában és várta a pillanatot, hogy megörökíthessen valami érdekeset. Sokáig kellett várnia.

Földvári Gabriella 2022.02.16.

Magyar széppróza napja 2022

A Magyar Széppróza Napja alkalmából kettős könyvbemutatóra kerül sor a Kisfaludy Károly Könyvtárban (Baross u. 4.) február 21-én (hétfőn) 17 órakor.

Hirdetés