Címke: kihelyezett hulladékudvar
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.05.27.

Június első hétvégéjén zárul a GYHG hulladékgyűjtő akciója

Az illegális szemetelés megfékezése és a lakosság segítése érdekében szervezett tavaszi lomtalanító akciót a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2024 tavaszán is. A sorozat utolsó állomás Nádorváros lesz: ide várják a feleslegessé vált lomokat június 1-jén.

Földvári Gabriella 2024.05.19.

Győr tiszta, élhető város

Győrben példamutató módon összehangoltak a köztisztaság fenntartásához szükséges feladatok. A hulladékszállítás, a begyűjtött hulladék elbánása, a zugszemétgyűjtés, az állandó és a kihelyezett hulladékudvarok működtetése, a szelektív szigetek ürítése és rendben tartása, a közterületi szemetesek és utcai csikktartók folyamatos ürítése – ezek elemenként és egy nagy rendszerbe foglalva is nagyban hozzájárulnak a város komfortjához – erről beszélt lapunknak Nagy Csaba, a GYHG ügyvezetője.

P. Csapucha Adrienn 2024.05.15.

Hatalmas sikere van a kihelyezett hulladékudvaroknak Győrben

Az idei évben már nyolc helyszínen üzemeltetett a GYHG kihelyezett hulladékudvarokat, az önkormányzattal, a városvezetővel és az adott városrész képviselőivel együttműködve. Az eddigi eredményekről számolt be szerdán dr. Fekete Dávid, Szeles Szabolcs és Nagy Csaba, akik a közelgő, május 18-ai akcióra is felhívták a figyelmet, melyet a szolgáltató dr. Dézsi Csaba András polgármesteri keretéből finanszírozva valósít meg Újvárosban.

Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2024.05.02.

Szelektíven szombaton Marcalvárosban

Érdemes összegyűjteniük feleslegessé vált dolgaikat a marcalvárosiaknak, hiszen május 4-én, reggel 8 és délután 16 órakor között kihelyezett hulladékudvar várja az érdeklődőket a Kovács Margit-iskola hátsó bejáratánál, a Csokonai utca felől. Az akció részleteit csütörtökön ismertették az ötletgazdák, idén Kovács Tamás és Borsi Róbert önkormányzati képviselőkhöz dr. Nagy Richárd László is csatlakozott szervezőként.

Szigeti Sándor 2024.04.20.

Szigetben és Pinnyéden is gyűjtötték a lomot

Ismét kihelyezett szelektív hulladékudvarba várták a lomokat Győrben, ezúttal Szigetben, a pinnyédi Rábca-híd lábánál lévő murvás parkolóban, illetve a pinnyédi művelődési ház udvarán.

Hirdetés