Címke: kézműves vásár
Hirdetés
Győr+ 2024.06.14.

Lilába borult lélek liget

Az év minden időszakában különleges élményt nyújt Pannonhalma ezer kincse, különösen az apátság arborétum és gyógynövénykertje. A lilába borult liget hangulata lelkünkig hatol, feltöltődünk, elmélyülünk egy kicsit megfeledkezünk magunkról és a világról. Így tett Beledi Márta is, Olvasónkat is elvarázsolta a kert szakrális miliője.

Németh Boglárka 2023.12.02.

Falusi disznótorral összekötött adventi piac Ménfőcsanakon

Az esős, nyirkos idő ellenére is alig lehetett parkolóhelyet találni a ménfőcsanaki Bezerédj-kastély környékén. Szombaton rendezték ugyanis a városrész adventi piacát, amelyet disznóöléssel, karácsonyra hangoló programokkal kötöttek össze.

Zombai-Kovács Ákos 2023.11.28.

Piac és disznótor is lesz Ménfőcsanakon

Ha hétvége, akkor ismét Ménfőcsanaki Kézműves és Termelői Piac, ami most, az ünnepek közeledtével hangulatos falusi disznótorral is kiegészül. Erről beszélt a Győr+ Médiának a program ötletgazdája, Ménfőcsanak önkormányzati képviselője. Dr. Laczkovits-Takács Tímea kiemelte, népszerű a helyi piac, ahol ezúttal disznótor is lesz, sőt még a Mikulás is megérkezik majd a programra.

Földvári Gabriella 2023.08.04.

Barokk Esküvő harmincadszor

A következő hétvégén immár harmincadik alkalommal rendezi meg Győr a világon egyedülálló, a XVII. századi tradíciókra épülő Barokk Esküvőt. Pénteken sajtótájékoztató keretében mutatták be az idei jegyespárt és ismertették a fesztivál programját.

Szöveg és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.08.01.

Barokkos igen egy város színe előtt

Idén 30. alkalommal rendezik meg városunkban a Barokk Esküvőt, amely mára egy 3 napos programmá nőtte ki magát. A felvezető és kísérő attrakciók mellett természetesen a két igen-en van a fő reflektorfény, idén Pelczéder Lili és Imre Martin fogad egymásnak örök hűséget egy város színe előtt.

Havassy Anna Katalin 2023.04.01.

Tavaszi hangulatban, örömmel vásároztak a ménfőcsanakiak

A Kisalföldön a tavasz mindig szeles, ehhez már hozzászokhattunk. Viszont az esőfelhőket is elfújta a szellő, így igazán kellemes időben, jó hangulatban és örömmel vettek részt a látogatók a Ménfőcsanaki Kézműves és Termelői Piacon. A kínálat érhetően a húsvét közeledtét is jelezte, s sokan szavaztak bizalmat a termelői finomságoknak és a kézműves termékeknek is.

Hirdetés