Címke: ketrecharc
Hirdetés
Győr+ 2024.03.30.

Jótékony céllal gyűlnek Győrbe a harcosok

Kihagyhatatlan program vár szombaton a küzdősportok szerelmeseire, hiszen a ketrecharc hazai és nemzetközi kiválóságai csapnak össze az Audi Arénában. A 17 órakor kezdődő gálán több mint tíz ország versenyzői csapnak össze egymással.

Mireider Máté 2024.03.29.

Chimaev kihagyja a jótékonysági gálát

A változásról a szervezők számoltak be, a magyarországi ukrán önkormányzat ugyanis kifogásolta a csecsen sportoló részvételét a jótékonysági gálán.

Fodor László 2024.03.26.

Ketrecharc gála jótékony céllal

Kihagyhatatlan program vár szombaton a küzdősportok szerelmeseire, hiszen a ketrecharc hazai és nemzetközi kiválóságai csapnak össze az Audi Arénában. A 17 órakor kezdődő gálán tizenkét ország harmincnégy harcosa lép az oktagonba.

Fodor László 2024.03.04.

Látványos ketrecharc-show az Audi Arénában

Nagyszabású nemzetközi küzdősport-gálát rendez március 30-án Győrben az Őrvidék Kulturális és Sport Egyesület az osztrák Vendetta Fight Nights-cal karöltve. A jótékonysági eseményt beharangozó sajtótájékoztatón elhangzott, tizenkét országból érkeznek nagynevű MMA és K1 harcosok az Audi Arénába, ahol egy győri sportoló is az oktogonba lép.

Pécskai István 2024.02.13.

Jótékonysági küzdősport-gálára készül a város

Ahogy az elmúlt időszakban megszokhattuk, újabb rangos sporteseménynek ad otthont Győr. Tizenkét ország kiváló ketrecharcosai érkeznek az Audi Arénába, ahol március 30-án jótékonysági nemzetközi küzdősport-gálára kerül sor.

Győr+ 2022.12.26.

Gyász: elhunyt a legendás MMA-harcos

Negyvenöt éves korában elhunyt Stephan Bonnar, a kevert harcművészetek sportága, az MMA legnagyobb szervezetének, a UFC-nek a legendás harcosa.

Hirdetés