Címke: kardirex
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.11.23.

Tinnitus Klinika nyílt Győrben

Újabb, magas minőségű egészségügyi szakellátással gazdagodott a város. Ma délelőtt ünnepélyes keretek között átadták a Tinnitus Klinikát. A fülzúgással, hallásdiagnosztikával és terápiával foglalkozó klinika a Kardirex Egészségügyi Központ épületében talált otthonra.

P. Csapucha Adrienn 2023.10.29.

Dupláztak: díjak és dicsőség a balettnak

A pénteki premier után szombaton folytatódott az ünneplés a Győri Balettnál. A skarlát betű évek után új köntösbe öltözött és szenzációs sikert aratott, de nem csak ezért volt különleges az október végi hétvége. Az Audi Hungaria által alapított díj után ugyanis szombaton gazdára talált a Kardirex-díj, ráadásul rögtön kettő, Szentiványi Richard és Csepi Alexandra gazdagodott a kitüntetéssel.

Földvári Gabriella 2023.10.22.

Stressz ellen fest a doktornő

Mesekönyv-illusztrátorként is bemutatkozik dr. Hegyi Ilona orvos, a Kardirex Egészségügyi Központ alapítója, két kisfiú nagymamája. A méltán ismert és elismert doktornő, klinikai igazgató szabad idejében a képzőművészettel foglalkozik. Ezúttal barátnője mesekönyvének illusztrálására vállalkozott.

Németh Boglárka 2023.09.10.

30 éves a Kardirex – gálaest a színházban

1993-ban kezdte meg működését Győr legismertebb és legkedveltebb magán egészségügyi centruma a Kardirex. A 30 éves jubileum alkalmából különleges ünnepséget szerveztek a színházban a Győri Balettel közösen.

Győr+ 2021.11.14.

Átadták a Kardirex-díjat

Az Audi díja mellett a társulat egészségéért felelős Kardirex is elismerte a Győri Balett munkáját a hétvégén.

Hirdetés