Hirdetés

Átadták a Kardirex-díjat

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2021.11.14. 18:39

Az Audi díja mellett a társulat egészségéért felelős Kardirex is elismerte a Győri Balett munkáját a hétvégén.

Hirdetés

A Kardirex Egészségügyi Központ 2003-ban alapította a Kardirex – Győri Balett Művészeti Díjat. A cél a Győri Balett munkájának elismerése, a fiatal, tehetséges táncosok munkájának segítése. A társulat bemutatója után – a The Waves/Mimi kettős produkciót mutatták be a táncosok – dr. Vasas Norbert centrumvezető orvos tartott ünnepi beszédet. Igazán ünnepi hétvégét tudhat maga mögött a Győri Balett, hiszen egy nappal korábban az Audi Hungária díját adták át, amelyet Herkovics Eszter Adria kapott.

Minden évben a legszebb ünnepek egyike ez” – emelte ki dr. Vasas Norbert. “Tizennyolc éve fogadott feladatunk és fogadalmunk, hogy vigyázzunk rátok” – címezte a centrumvezető orvos a balett munkatársainak a kijelentést, utalva rá, hogy 2003 óta működnek együtt a balett és a Kardirex munkatársai.

Hirdetés

Ebben a bő egy évben a Győri Balett munkatársai nem csak tejben és vajban fürödtek” – utalt az új honlapra és a megújult arculatra beszédében dr. Vasas Norbert.

A Győri Balett nem csak az ország legjobb társulata, hanem a világ bármely pontján a dobogón lenne a helye” – emelte ki a centrumvezető orvos.

Nagyon nehéz a kuratórium tagjainak a munkája, hiszen rengeteg kiváló művész közül kell egyet kiemelni” – mutatott rá dr. Vasas Norbert, majd kihirdette a nyertest is: Engelbrecht Patrik, a Győri Balett magántáncosa kapta az elismerést.

Galéria: Vig Norbert

TV-s szerkesztő: Kárpát Zsolt

Kapcsolódó témák: #Győri Balett | #híradó | #kardirex |
likeold
a fb oldalunkat